Doğuma Hazırlık Kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Rica ederim :) Neva :Ses, ahenk; Güç, zenginlik, servet anlamına geliyor, bebişinize seçtiğiniz ismi bizimle de paylaşın olur mu :) Önerdiklerimden biri olur belki :)
Tabi ki :anne: onerılerınızın mutlaka faydası olur . 4.5 aylıgım su an .karar verdıgımde yazacagım:KK200:

arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .

Selen, Selin

Bazı isimlerde hiç duyulmamış gibi söylüyorlarda mesela alya arkadaş annemin çok arkadaşı vardı aliye diye sen tut modernleştireceğim diye 40 senelik Aliye'yi Alya yap:)) sonrada anlamayıp Aliye mi diyince yok anacım benim çocuğun adı hiç duyulmamış isim Alya demiyorlar mı Güler misin Ağlar mısın

Bazı isimlerde hiç duyulmamış gibi söylüyorlarda mesela alya arkadaş annemin çok arkadaşı vardı aliye diye sen tut modernleştireceğim diye 40 senelik Aliye'yi Alya yap:)) sonrada anlamayıp Aliye mi diyince yok anacım benim çocuğun adı hiç duyulmamış isim Alya demiyorlar mı Güler misin Ağlar mısın
:rolleyes: Cok guldum. Guzel tespit

Kinaye mi ciddi mi anlayamadim
yooo gayet ciddiyim klavyem bozuk noktali uarften kastim icinde u dan sonra geln ve o den sonra gelen var. yani ne bileyim oyku mesela umit mesela sengul mesela.
anlatabildim mi?
yurtdisindada anlasilmasi ve telafuzu kolay olsun. muteber olmasin mesela. buglem olmasin. benim dusuncem bu. kizima ve ogluma her dilde varolan anlasilmasi kolay telafuzu kolay herhangi bir siyasi cagrisim yapmayan isimler koydum. isim konusu yetistirmek kadar onemli farkli olayim diye ugrasmadim yani...

arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Ben kızımın ismini Miray koyacağım :) belki begenirsin

Erkek olsaydi hangi isimde karar kilmistiniz :)
Biz de kizin ismini hazirlamistik ama erkekte hicbi fikrimiz yok desek yeridir.
Biz kiz olsaydi Selen koyacaktik. Hem Turkce hem anlamini da cok begenmistik. Mujde varlik bolluk anlamina geliyor
Ezel Eren koyacaktık. Selen de hoş isim. Erkek annesi pek yok varya. Çoğu gebelerin bebeki kız. Erkek nesli azalıyor, kıyamet alametlerindenmiş

Back
X