Doğuma Hazırlık Kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
irem, gülce, umay, derya, masal, şirin, sevgi, öykü,inci, bilge, güneş. bunlar çevremden aklıma gelenler..

Bizde Eylül, Gökçe, derin ve Yağmur arasında kaldık. Anket açtım bunun için. Begenirsen önerim olsun. Hepinizden anketi oylamanizi rica ediyorum. Erkek ismi hazırdı ama kız olunca zorlandık. Hepinize teşekkür ederim:KK54:
Erkek olsaydi hangi isimde karar kilmistiniz :)
Biz de kizin ismini hazirlamistik ama erkekte hicbi fikrimiz yok desek yeridir.
Biz kiz olsaydi Selen koyacaktik. Hem Turkce hem anlamini da cok begenmistik. Mujde varlik bolluk anlamina geliyor

İsim konusunda çok detaycıyım.
Alin ismi güzel ama cümle içinde kullanılınca ali ismi gibi duruyor.
Örn. X bşy alinin cmlesini duyunca aklınıza ali ismi mi gelir alin ismi mi?

Su isminide şu yönden sevmem.
Örn. Mineciğim . Suda ise sucugum oluyor. Sucum olmuyor.

Ben olsam herkesin koyduğu isimlerden koymazdım. Büyüdüğünde aynı isimden o kadar çok olacak ki etrafında hiç istemem bunu.
Ferda
Feray
Seray
Didem
Ayça
Nil

İsim konusunda çok detaycıyım.
Alin ismi güzel ama cümle içinde kullanılınca ali ismi gibi duruyor.
Örn. X bşy alinin cmlesini duyunca aklınıza ali ismi mi gelir alin ismi mi?

Su isminide şu yönden sevmem.
Örn. Mineciğim . Suda ise sucugum oluyor. Sucum olmuyor.
Haklisiniz . Alin ismide anlamida cok guzel aslinda ama dediginiz gibi cumle
İcinde Ali gibi cikiyor agizdan . İleride dalga konusu olabilir .

arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
ecrin nisa???
cemre su??
ecem buse??
esila??

Son düzenleme:
Ben birkaç tane daha yazacağım çok sevdiğim isimlerden, geçen hamileliğimde araştırmıştım günlerce ama kaybettim bebişimi, siz sağ salim alırsınız inşallah kucağınız
Merih
Kayla
Arden
Pera
Nihan
Vera
Aleyna
Bade
Beste
Çağla
Beren
Demre
Masal
Eda
Gökçe
Görkem
Gülru
Havva
Hale
Heves
Hera
Jale
Karmen
Lâl
Melike
Mina
Neva
Rima
Sanem
Sıla
Tuvana
Verda
Alize
Bera
Benim kadar yazan da yoktur :) Diğer anne adaylarına da fikir olsun, bana sorarsanız Allah nasip ederse kızım olursa Asya koyacağım sanırım :)

Ben birkaç tane daha yazacağım çok sevdiğim isimlerden, geçen hamileliğimde araştırmıştım günlerce ama kaybettim bebişimi, siz sağ salim alırsınız inşallah kucağınız
Merih
Kayla
Arden
Pera
Nihan
Vera
Aleyna
Bade
Beste
Çağla
Beren
Demre
Masal
Eda
Gökçe
Görkem
Gülru
Havva
Hale
Heves
Hera
Jale
Karmen
Lâl
Melike
Mina
Neva
Rima
Sanem
Sıla
Tuvana
Verda
Alize
Bera
Benim kadar yazan da yoktur :) Diğer anne adaylarına da fikir olsun, bana sorarsanız Allah nasip ederse kızım olursa Asya koyacağım sanırım :)
Nevayi sevdim . Tesekkur ederim

Back
X