- 26 Mart 2017
- 361
- 835
- 103
- Konu Sahibi Yakamoz5424
Alin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sizin gibi dusunuyorum bu isimlerden uzagim.
irem, gülce, umay, derya, masal, şirin, sevgi, öykü,inci, bilge, güneş. bunlar çevremden aklıma gelenler..arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Erkek olsaydi hangi isimde karar kilmistiniz :)Bizde Eylül, Gökçe, derin ve Yağmur arasında kaldık. Anket açtım bunun için. Begenirsen önerim olsun. Hepinizden anketi oylamanizi rica ediyorum. Erkek ismi hazırdı ama kız olunca zorlandık. Hepinize teşekkür ederim![]()
İkiside çok güzel sade anlamli isimler bence :)Biri teyzem biri kızı :)) bu iki ismi herkes bi arada çok seviyor çok enteresan:))
Ne güzel... ...farklı dillerde aynı anlama gelmesi çok hoşuma gitti :)Yok canım benim dediğim Zulal ve Ermenice sözlükte de geçer aynı senin dediğin anlamıyla.
:)))farkettimÇok pardon yaa, "hoşlanıyorum" diye okumuşum :)
Haklisiniz . Alin ismide anlamida cok guzel aslinda ama dediginiz gibi cumleİsim konusunda çok detaycıyım.
Alin ismi güzel ama cümle içinde kullanılınca ali ismi gibi duruyor.
Örn. X bşy alinin cmlesini duyunca aklınıza ali ismi mi gelir alin ismi mi?
Su isminide şu yönden sevmem.
Örn. Mineciğim . Suda ise sucugum oluyor. Sucum olmuyor.
ecrin nisa???arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Bir tek esila dusunebilirdim oda kuzenimin kizinin ismi. Tesekkur ederim.ecrin nisa???
cemre su??
ecem buse??
esila??
Nevayi sevdim . Tesekkur ederimBen birkaç tane daha yazacağım çok sevdiğim isimlerden, geçen hamileliğimde araştırmıştım günlerce ama kaybettim bebişimi, siz sağ salim alırsınız inşallah kucağınız
Merih
Kayla
Arden
Pera
Nihan
Vera
Aleyna
Bade
Beste
Çağla
Beren
Demre
Masal
Eda
Gökçe
Görkem
Gülru
Havva
Hale
Heves
Hera
Jale
Karmen
Lâl
Melike
Mina
Neva
Rima
Sanem
Sıla
Tuvana
Verda
Alize
Bera
Benim kadar yazan da yoktur :) Diğer anne adaylarına da fikir olsun, bana sorarsanız Allah nasip ederse kızım olursa Asya koyacağım sanırım :)
Bir tek esila dusunebilirdim oda kuzenimin kizinin ismi. Tesekkur ederim.
Rica ederim :) Neva :Ses, ahenk; Güç, zenginlik, servet anlamına geliyor, bebişinize seçtiğiniz ismi bizimle de paylaşın olur mu :) Önerdiklerimden biri olur belki :)Nevayi sevdim . Tesekkur ederim