Doğuma Hazırlık kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

çek teşekkürler canım ama tuana ay ışığı sanırım bence güzel bi isim ama cennete düşen ilk yağmur damlası değil biraz daha araştır istersen anlamları yanlış bilinen isimlere bakabilirsin

ipek çok güzel bir isim kibar ince bir isin bence
yeni moda ne olduğu anlaşılmayna söylenmesi
zor isimlerden daha güzel

kesinlikle katılıyorum...

moda olacak farklı olacak diye iyice abartmaya başlandı isim konusunda...

kardelen ve beril isimlerini seviyorum bende yakıştırıyorum kızlara...

allah sağ salim kavuştursun inşallah canım...

ben ipek ismini severim narin yavaş insanlarda raslıyorum hep ismiyle büyüsün bebişin

internette dolanırken anlamları yanlış bilinen isimlere rasladım melis mesela şişman tenbel kişi demekmiş.

türk dil kurumunun sözlüğünde farklı anlamlarıda var, yöresel olarak kullanılan...
ama ben seviyorum bu ismi nedense :)

lal isminde çok fazla kişi var şimdi onların ismi yanlışmıne alaka...sen görmek istediğin gibi bakmışsın çok farklı bir isimim çooook

lal isminde çok fazla kişi var şimdi onların ismi yanlışmıne alaka...sen görmek istediğin gibi bakmışsın çok farklı bir isimim çooook

puf sence türk dili kelimeleri görmek istediği gibi mi anlam katmış yoksa sen mi uyduruyosun anlamları.
ben isimler yanlış demiyorum söylediğin anlam yanlış diyorum anlamak istediğin yerden anlama konuyu

puf sence türk dili kelimeleri görmek istediği gibi mi anlam katmış yoksa sen mi uyduruyosun anlamları.
ben isimler yanlış demiyorum söylediğin anlam yanlış diyorum anlamak istediğin yerden anlama konuyu

heaa ben uyduruyorum bütün llarlar dilsiz sen haklısın sorun yok

heaa ben uyduruyorum bütün llarlar dilsiz sen haklısın sorun yok

ya bak ben sana anlamı dilsiz diyorum lal ismindekiler dilsiz konuşamaz demiyorum tamam ben yanlış biliyorum nettende yanlış araştırdım annem 50 yaşında ki kadında mı yanlış biliyo ya da sorduğum herkes mi yanlış biliyo Alah aşkına bırak bu işleri konuştukça batıyosun. hem sen nerden biliyosun anlamının söylediğin anlam olduğunu kanıtın var mı hangi sitede gördün kim söyledi böyle şeylere inanma çocuk değilsin. biz bütün millet yanlış biliyoruz sen doğru mu biliyosun. tamam topik açıyorum lal isminin anlamı diye bakalım kim haklı

Son düzenleme:
konuyu açan arkadaştan özür diliyorum burda böyle bi tartışmaya girmemem gerekiyodu inşallah bebişin sağlıklı doğar ve eminim bebişine çok güzel bi isim vericeksin

evet canım sölediğin isimler çok güzel ama benim adım zeynep yeğenimde berre:)

konuyu açan arkadaştan özür diliyorum burda böyle bi tartışmaya girmemem gerekiyodu inşallah bebişin sağlıklı doğar ve eminim bebişine çok güzel bi isim vericeksin

amin canım sorun değil hayırlısıyla doğsunlar isim işi kolay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…