bizimde kızımız olcak kısmetsebende isim arıyom. daha doğrusu var beğendiğim eşim istemiyo. tuana:cennete düşen ilk yağmur damlası
havin,bejna,benay,benan,efsun.. aklıma gelenler bunlar arkadaşım. isimleriyle ,sağlıklı bi şekilde yaşasınşlar....
anneside zeynepzeynep olsun :)
ipek çok güzel bir isim kibar ince bir isin bence
yeni moda ne olduğu anlaşılmayna söylenmesi
zor isimlerden daha güzel
internette dolanırken anlamları yanlış bilinen isimlere rasladım melis mesela şişman tenbel kişi demekmiş.
lal benim bildiğim dilsiz anlamına geliyo
o laladır lal araştırabilirsin...
internette dolanırken anlamları yanlış bilinen isimlere rasladım melis mesela şişman tenbel kişi demekmiş.
canım araştırdım bi kaç siteye baktım yazdığı gibi yazıyorum
Dili tutulmuş, konuşamaz hâle gelmiş, dilsiz. anlamında istersen sen bi araştır derim ben
lala da şehzadelerin özel eğitmeni
lal isminde çok fazla kişi var şimdi onların ismi yanlışmıne alaka...sen görmek istediğin gibi bakmışsın çok farklı bir isimim çooook
puf sence türk dili kelimeleri görmek istediği gibi mi anlam katmış yoksa sen mi uyduruyosun anlamları.
ben isimler yanlış demiyorum söylediğin anlam yanlış diyorum anlamak istediğin yerden anlama konuyu
heaa ben uyduruyorumbütün llarlar dilsiz sen haklısın sorun yok
canım bebeğine isim verirken anlamlarına dikkat et anlamı güzel olan isimler koy. isimler çocuğu çok etkiliyo çünkü mesela efe isminde ki çocuklar aşırı yaramaz oluyo ve ya ablamın arkadaşının kızı oldu ismini elfin koydular anlamı dur durak bilmezmiş gerçektende öyle hiç durmuyo yerinde sürekli gezinmek istiyo geceleri doğru düzgün uyumuyomuş
ama berra ismi çok güzel bi isim anlamıda güzel. Doğru söz söyleyen hayır işleyen anlamında. ayrıca araştırdığıma göre berra peygamber efendimizin halasının ismiymiş. bide berre var o da peygamber efenedmizn anneanne ve üvey kızının ismiymiş fakat peygamber efendimiz kızının ismini zeynep olarak değiştirmiş
elif benim çok hoşuma gidiyor
sen ne dersin bilemem
konuyu açan arkadaştan özür diliyorum burda böyle bi tartışmaya girmemem gerekiyodu inşallah bebişin sağlıklı doğarve eminim bebişine çok güzel bi isim vericeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?