- 27 Ağustos 2016
- 60
- 12
- 38
- 32
- Konu Sahibi Ekilemranipulu
-
Arkadaşlar kızıma Zeynep isminde karar kıldık ama yanına isim bulamıyorum uzun olmasını istemiyorum yoksa iki isimle çok uzun olucak kısa isimlerle güzel duruyor ama Onlarda anlamı olmayan isimler mesela Zeynep ela Zeynep ada gibi ama Ada'nın elanın bir anlamı Yok . Hafsa ravza gibi Ahsen bunlar anlamı var ama çok uzun olucak isim . Zeynep ismini çok seviyorum ama Tek başına Zeynep istemiyorum yanına daha güncel bir isim koymak istiyorum önerileriniz nedir bu arada eşim lina evra gibi kulağa yabancı gelen isimlere pek sıcak bakmıyor Öner'i alabilir miyim
Sareyi de düşünmüştüm ama herkes sare koyuyor diyorlar Canım hevesimi kaçırdılarZeynep sare
Teşekkürler canımYiğenimin ismi Aslı Zeynep yada Zeynep Ece de olabilir
İnşallah sizde sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız Azra aklımdan geçmişti benimde teşekkürlerZeynep betul yada zeynep azra olabilir Ben direk azra betul koycm ins kizm olursa:)
eslin : önem veren, önemseyen anlamına geliyor , bu ısmı cok yenı duymaya başladım .Eşlin ilk defa duydum ne demek acaba
Benm eşimde yabancı isim gibi duran isimleri istemiyor bence de mia çöl güzel ama benm eşimde izin vermezMia Parıldayın demekmiş. Bende mia istiyorum ama eşim istemiyor
Eslina aslında çok güzel bir isimmiş anlamı da kendide ay Zeynep eslina çok mı uzun olur birde bizim soyadı birde eşinin soyadı ileride zor mu olr bilemedimeslin : önem veren, önemseyen anlamına geliyor , bu ısmı cok yenı duymaya başladım .
birde yegenımın ısmı var( Eslina Masal ); eslina “Dünyalar güzeli anlamındadır.”uzun olmasın dedın dıye yazmadım
Eşimin istememe nedeni çok saçma. Çalıştığı yerde mia müşteri ilişkileri asistanı kısaltmasıymış. Arkadaşlarım dalga geçer diyo. Bende saçma buluyorum.Benm eşimde yabancı isim gibi duran isimleri istemiyor bence de mia çöl güzel ama benm eşimde izin vermez
Amin insaAllah Yani hem kisa hem anlami cok guzel. Kolay gelsin. Ben o kadr sabırsızım ki evlenir evlenmez ayarladk bi kız bi erkek isminiİnşallah sizde sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız Azra aklımdan geçmişti benimde teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?