Kızıma isim

Kız olursa biz de Zeynep istiyoruzikinci isim olacaksa kısa olmalı gerçekten.bi de soyisim ekleniyor uzayıp gidiyor.2 ismi olup bi de 2 soyisim kullananlar var
Zeynepe o kadar kanalize olmuşum ki yanına bulamadım isim

İki isim olan tanidiklarim sikayetci hep. Svde biri iste yada okulda digersoyluyorlar. Buyuklerin ismi koyuluyor o zaman ayri tabii. Zeynepin yanina kisa isim koyulursa ve kafiyeli olursa ikiside soylenir sanirim. Zeynep Su, Zeynep Ada gibi. Tabii yine sizin icinize sinrn bir isim olsun . Adiyla yasasin

Zeynep Işık
Zeynep Azra
Zeynep Zara
Zeynep Sıla
Zeynep Naz
Zeynep Yaren
Zeynep Aslı
Zeynep Su
Zeynep Rânâ
Zeynep İdil
Zeynep Iraz
Zeynep Ay
Zeynep Sude
Zeynep Ceren
Zeynep Gaye
Zeynep Ecrin
Zeynep Ela
Zeynep Asya
Zeynep Irmak
Zeynep Meral
Zeynep Ayça
Zeynep Aysu
Zeynep Derin
Zeynep Nehir

Bunlar var mesela canım ama kızın evlendiğinde kızlık soyadını kullanmak isterse zor olacak Zeynep ve ikinci ismi ile. Zeynep zaten 6 harfli, yeterince uzun bir isim ve yanına en kısa isim olan Su olsa bile, örneğin: Zeynep Su Yılmaz Ağaoğlu gibi bir şey çıkacak ortaya. Hadi en kisasi Zeynep Su Ince Akar diyelim, yine upuzun.

Bende aslında 2 isim koyma taraftarıyım ama bunları da düşünmek lazım. Ben kızlık soyadımı kullanıyorum ama tek ismim var ve 5 harfli sadece. Kızlık soyadım ve eşimin soyadı da 6 harfli yani Miray Ozyurt Bozkir gibi birsey oluyor ornegin ve guzel oluyor ama hastane ekranina sadece Miray Ozyurt sigiyor mesela. Esimin soyadi çikmiyor bile ekranda.

Evet zor olabilir ileride Can'ım yazdığın isimler için teşekkürler Zeynep ela olacak sanki

Benim de kızım olucak Allah'ın izniyle..Beynim durdu iyice hiçbir isim düşünemiyorum.

Canm eslinZeynep koy benim küçük kızıma ben eslin Zeynep koycaktim ama babam Azra olsun diyince kiramadim ESLINZEYNEP BENCE COK GUZEL

Zeynep ezgi çok begendigim bir isim tavsiye ederim

Zeynep hira.
Zeynep ikra.
Zeynep kayra.
Zeynep erva.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…