Doğuma Hazırlık kızıma isimde kararsızım yardımcı olurmusunuz....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma isimde kararsızım yardımcı olurmusunuz....

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
masal hoş olablir birde kızım olursa asya veya havin düşündüğüm isimler arasında

benim kızımın ismi berrak nehir.ikinci bi kızım olursada hayrunnisa koymayı düşünüyorum.hayırlıkadın manasında

Canim sana İkra ismini onerebilirim.İkra islamin ilk emri olup "oku"anlamina gelmektedir.cok degisik ve bence guzel bir isim.

Sizin listenizden Mina ve Alya favorim ama gittikçe yaygınlaşmasından korkuyorum.
Masal adına ısınamadım.Hani 'geç bunları ,masal,hikaye bunlar' denir ya onları çağrıştırıyor bana.

ben adayı daha cok yakıstırıyorum kuzu bide nil ismi kulaga hoş geliyor

yokmu isimlerimize oy verecek kızlar beklıyoruz.hala kararsısız ((

ilayda ablasi aleyna veya ayla kardesi olabilir aslinda yada begendiklerinin arasindan alya cnm :))

Rica ederimcanım. bir de evla var. Kulağa çok hoş geliyor. Evla'mmmmdiye seversin

Ada cok guzel Suada daha da guzel Eva'ninda anlami cok guzel onun disinda Nehir, Duru, Ela guzel iste :)

yeni doğan kızımın adını Liva koydum..arapçada bayrak,sancak lazcada karsuyu,baharı müjdeleyen,kara vuran güneş ışığı ve osmanlıcada da paşa anlamlarına geliyor..ben anlamlarını çok beğeniyorum..çevreden gelen tepkiler '' aaa ne değişik'', ''ne güzelmiş'',''ne demek ki'' şeklinde..iyiki de koymuşum bu ismi...şiddetle tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…