- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Çünkü derdi o değil. Eski konularında da yazmış, çocuğu babaanesini gördüğüne çok seviniyormuş hatta babaannesinden konu sahibine gelmek istemiyormuş, inşallah unutur falan yazmış eski konusunda. Aşşırı kıskançlık ve çekememezlik var. Yıllardır bu foruma üyeyim ilk kez okuyorum böyle bir konuyu. Kadın o kadar ego hırs yapmış ki kaç bin TL'lik aleti gözünü kırpmadan atıvermiş yere.Son zamanların en enteresan konuları açılmaya başladı.
Konu sahibi sizin olurdu tablet siz kullanirdiniz niye kırdınız yahu tablete üzüldüm
İlla kızınız kullanacak değil ya.
Ig da bı ınflucer var.1 ay arayla dogum yaptık.Kadın nasıl planlı nasıl herseyın en organıgını dusunıuyor falan.Bı sure takıp ettım baktım kotu etkılenıyorm cıktım takıpten.Neyse cocuklar buyudu ek gıda vs kadına denk gelıyoırm kesfettte.Yıne en organık sekılde buyutuyr.Sekerlı urun vermıyorm,sunu vermıyorm bu gelısımıne zararlı falan dıyor.
Sonra tatıllerde kasmıyorz ,ne bulursa onu yıyor falan demis bı postuında.
Hafta 7 kadın 8 tatılde zaten
Cıdden otellerde buyudu cocuk.Evde 2 saat kalıyo kalmıyo:)
Hee dedım ısın sırrı buymus.Bız ondan yapamıyormusuz ,bız hep evdeyiz:=)
Muko ebeveynlık yok.Herkes oyle oldugunu ıdda edıyor ama yok.
Eşinin birşey diyemeyeceğini, yapamayacağını bildiği için o kadar rahat davranıyordur.çocuğunuzu o kadar iyi yetiştiriyorsunuz ki istediği yapılmadığında kendini yerlere atıyor.
inat demişsiniz sanırım gördüğü davranış şeklini uyguluyor sizden gördüğü.
ama tablet öcü.
eşinizin yerinde olsam gider kendi paramla o tabletin aynısını alırdım. çocuk büyüyünce kullanır günde 15 dk kullanır orası planlanırdı ama sizde inat neymiş hırs neymiş öğrenirdiniz.
Aylık gelırını bılıyorm.Tarkan ın kızla aynı okula gıdıyor kızı sen dusun gklflkfggklBiliyorum onu, aynı oyuncaktan 4 tane rafa dizilmisti, ilk 10da imiş, aylık gelirine çok şaşırırsın
Ama kasmiyor havası var ya, çok gözüme batmıyor benim
Bu konuda incinmekte hakli. Aynısını kizin ailesi diyelim erkegin böyle bir durumu var yapsa erkek buna üzülmeyecek mi? Ben mi yanlış yorumluyorum alintilanan o yorumuAy düşman başına ya.
Yazık aileye gerçekten.
Çok üzüldüm kayın ailesine
Aylık gelırını bılıyorm.Tarkan ın kızla aynı okula gıdıyor kızı sen dusun gklflkfggkl
Vay be.Kızı (22aylık) Sherlockmuş. Arayıp bulurmuş
Bir gün anneanne olunca umarım torununuz ve babası da aynı muameleyi size yaparlar.Ev
evet bunu da.diyebilirdim hatta ne hos oldurdu.Ama cocuga giyecek yiyecek kullanilacak ne zaman bir sey alsalar abartmiyorum her gun ararlar giyiyor dimi yiyor dimi oynuyor dimi araba aldik biniyor dimi tarzi sorarlar yemin ederim her gun yapiyorlar bunu tableti de soracaklardi cevabi her seferinde ayni olsa da ilk defa duymuslar gibi aa neden vermiyorsun diyeceklerdi.Ben hatamin farkindayim farkina varmak icin biraz daha yapici yorumlara ihtiyacim vardi sadece
Evet gitmiş Kesin birazdan iptal edilecek.Profil fotosu gitmiş birazdan üyelik iptali de gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?