Kızıma Kavuşmak İstiyorum

yoncaasik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
30
3
86
Merhaba arkadaşlar. Hamileliğimin 35. haftası içerisindeyim. Artık beklemek çok zor geliyor. Gerçi bu iki haftada doğum yapacağımı hissediyorum. Bir de bebeğin eşi biraz aşağıda, henüz yukarı çıkmadı, 36.haftadan sonra biraz zor çıkar sanırım. Böyle devam ederse sezaryen olabilirmişim. Bir an önce kızıma kavuşmak istiyorum. Sanırım kızımla evimize geldiğimizde bütün gece onu seyredeceğim, hiç uyumayacağım. O kadar derin bir özlem var ki içimde. Ona kavuşmak için gün sayıyorum. Allahım beni ona kavuştursun ve ondan hiç ayırmasın. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah herkes yavrusuna kavuşur.

Canım kızım, gönlümün hasreti...

Canim ya ne guzel yazmisin benim 4 ay onceki duygularimi yazmissin. Karnimda yatcagina yanimd yatsin diyordum. Mamasini verip gazini cikaracaktim sonra altini alip uytacaktim agular vs. :)))) ahh ah Allah yoklugunu gostermesin saatlerce viyak viyak aglayan bir bebek geldi tuvaletini yapmasi sorun gaz problemi ayri sorun gogus catlaklari ameliyat acilari hepsi bir yana herseyine karisan ebeveynler sutun varmi sutun varmi ayyyyy kabus gibiydi :))) en com bebisimin tekmelerini ozledim tadini cikar hamilelik cok harika bir duygu kizina nasilsa kavusacaksin Allah onu sana senide ona bagislasin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Ne olursa olsun ona kavuşmak için can atıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…