ya canım kızma ama kaynanan yanlış bişey yapmıyor aslında, gerçekten aç olsa yer, hatta belki sende çocuğuna karşı tavrını bu şekilde değiştirmelisin
böylece tek davranış tarzıyla çocuğunun yeme problemi ortadan kalkar
inan bana elinde tabakla çocuğun peşinden bi saat koşmak ne anne ne de çocuk için sağlıklı değil, aslında çocuğun için fedakarlık yapmıyosun, sadece ikinizde eziyet ediyosun
kimsenin torununu ya da yeğenini bilerek aç bırakacağını falanda sanmam
ama sizin başka problemleriniz olduğu için onların hareketleri sana batıyor, pireler deve oluyo olabilir
ama bence şükretmelisin çocuğunu bırakacak babaannesi ve halaları olduğu için
yanlış anlama sen sevmiyor hatta nefret ediyor olabilirsin ama çocuk için muhteşem bişey, yabancı bi bakıcıdansa
ya canım kızma ama kaynanan yanlış bişey yapmıyor aslında, gerçekten aç olsa yer, hatta belki sende çocuğuna karşı tavrını bu şekilde değiştirmelisin
böylece tek davranış tarzıyla çocuğunun yeme problemi ortadan kalkar
inan bana elinde tabakla çocuğun peşinden bi saat koşmak ne anne ne de çocuk için sağlıklı değil, aslında çocuğun için fedakarlık yapmıyosun, sadece ikinizde eziyet ediyosun
kimsenin torununu ya da yeğenini bilerek aç bırakacağını falanda sanmam
ama sizin başka problemleriniz olduğu için onların hareketleri sana batıyor, pireler deve oluyo olabilir
ama bence şükretmelisin çocuğunu bırakacak babaannesi ve halaları olduğu için
yanlış anlama sen sevmiyor hatta nefret ediyor olabilirsin ama çocuk için muhteşem bişey, yabancı bi bakıcıdansa
Haklısın canım.Doktorumuzda öyle dedi.Sakın zorlamayın yemek konusunda.Ama ben zorlamasam inan bana akşama kadar hiç bir şey yemeden durabiliyor kızım.İştahı hiç yok.Ben önünde bişeyler koymadığım sürece hiç bir şey istemiyor yemeğe dair
Artık hiç bir şeyi kaldıramıyorum.4 yıllık evliyim ve 2 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var.Çalışıyorum bu nedenle kızıma biraz babaannesi,biraz anneannesi bakıyor.KK da bi çok yazılarım oldu,kimileriniz hatırlar belki beniiEşimin ailesinden yakındım durdum hep...İlgisizliklerinden,yalanlarından,bizden maddi beklentilerinden....
2 tane görümcem var.Dışarıdan bakıldığında çok iyiler.Ama ne lafları biter,ne sözleri...Onlara bir şey söyleyemem hiç,eve geldiğimizde ise başlar fırtına eşimle...E tahmin ettiğiniz gibi arkamda olmayan da 1 eşim var.Hep ben fesatımdır,hep ben yanlış anlarım,kötü düşünürüm !!!
Şimdi asıl derdimi anlatmak istiyorum size.Kızıma kayınvalidemin bakmasından çok rahatsızım ben.Çoğunuz çalışma o zaman der gibi duyuyorum,ama maddi olarak ihtiyacımız var.Çalışmak zorundayım.Hiç bir şey söyleyemiyorum.Anne şöyle yapalım dediğimde -Amannnn kızım ben 4 çocuk büyüttüm- deyip kestiriyor.Yani benden iyimi bileceksin hesabı...Kendi annem uzak bana biraz.Kızımı oraya da bırakıyorum ama işe gidip gelişlerimiz problem olduğu için genelde babaannede kalıyor.Mutlaka ilgileniyor,seviyor biliyorum ama yemek konusunda hiç önemsemiyor.Yemeyen bir çocuk benim kızım.elimde bir tabakla sürekli peşindeyim.1 kaşık yese seviniyorum o derece düşünün.kayınvalideme de bunu anlatmaya çalışıyorum.Ama onun zihniyeti - Amannnn kızım aç olsa yer-...
Anneme bıraktığımız dönemlerde de problem yaşıyoruz.Kayınvalidemden çok görümcelerim yapıyor bunu ilginçtir.Geçen annemdeydi 1 hafta kadar kızım.Bu arada akşamları alıyoruz yanlış anlaşılmasın.Mutlaka bi pürüz buluyorlar...Geçen görümcem diyorki - Amannnnn kaşık kadar kalmış elin yüzün.Zayıflamış benim kızım.Anneanne bakamadımı sana - diyor ki,annemde benim gibi elinde tabak sürekli peşinde dolaşan bi tip.Sürekli benim aileme bi laf söylemeler,kaldıramıyorum artık.
Ya basit bi konu biliyorum çoğu dertlere göre.Bu anlattığım en basiti olabilir.Ama ben artık hayatımda bi değişiklik yapmak istiyorum.İlişkiyi komple kestirip atabilirim aslında benim yapımda var bu ama eşimle daha kötü oluruz bu sefer.Ya da diyorum onlar gibi yapcam,laflarına lafla karşılık vercem.Bu seferde daha büyük tartışmalar çıkacak.
ÇOk bunaldım arkadaşlarım.Kreşe vercem ewet ama şu anda ödediğimiz yüklü bir miktar kredimiz var.Elimiz bağlı.Soğuyorum her şeyden git gide.Eşimin ailesindennnn ve en önemlisi galiba eşimden
yaşı ilerlemiş insanların küçük bir çocuğa bakması o kadar zorki... ömürlerinden ömür gidiyor. zaten kendi çocuklarını yardımsız bakıp büyütüyorlar birde yaşlılıklarında torunla uğraşıyorlar ne sabah uykusu ne birşeyy. biz bile çocuk bakmakta ilgilenmekte zorlanıyoruz birde onu düşünün. kayınvalideniz şikayet edeceğine siz şikayet ediyorsunuzz. ayrıca kadının yaptığı kötü birşeyde yok. sizin bu yaptığınza düpedüz nankörlük denirrr şu durumda sizin Allah razı olsun demekten başka diyecek sözünüz olmamalıydı...başka yorum yapmak dahi istemiyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?