Kızıma kayınvalidemin bakmasından rahatsızım

aç olan çocuk herhaldeki yer ama burda arkadaşımızın durumu farklı sanki..
neolursa olsun k.validesi bişekilde güvenini kazanamamış kızın,içi rahat değil demek ki..

kim istemezki yavrusu emin ellerde olsun da anası kafası rahat işinde çalışsın..

borcunuz sizin üzerine değilse eğer işten çıkmakla tehtit edin eşinizi..

bütün gün işte kızımı düşünüyorum
,onun büyüyüşünü göremiyorum...nasıl anayım ben diyin...ihtiyacı olduğu hiçbir zaman yanında değilim diyin..daha kişileştirin ve resti çekin..

k.validenle yada diğerlerinle aranı bozma bence..sonuçta o huzursuzluk size katma değer olarak dönecektir..

Benimde henüz çocuğum yok,olsa bile çalışmak zorundayım sizin gibi,
şahsen bebeğimin onların evinde büyüyecek olması düşüncesi bile ürpertiyor beni..
belkide bu yüzden çocuğum olmuyordur hee:)

Son düzenleme:

Ayy hayret bişey illa eşinin ailesinemi yakın olcaksın arkadaşım sende keşke orta yolu bulsaydın böyle sorun çıkmazdı ne ona yakın ne dierine en rahatı milletin ağzı torba değil ki lanet olsun öyle insanlara huzur bırakmaz öyle tipler keşke taşınmasydın durum böyle olursa değişir tabi o zaman sana hak veririm canım

Çalışınca bazı fedakarlıklara katlanıyorsun.Benim şimdiye kadar edindiğim tecrübe her iki tarafa yakın olmayacaksın.Benim ilk çocuğum daha 11 aylıktı.Kayınvalidemle kapılarımız karşı karşıyaydı bakmadığı gibi ilgilenmedi de.Durumumuz da iyi değildi, onların tafralarını çekeceğime, sıkıntılı günler geçirip, kreşe vermeyi tercih ettim.Bende oğlumun yemek yememesinden doktora götürmüştüm.Doktorun dediği; Bebekler daha anne karnında 6 aylıkken, anne ve babayı çok iyi kullanmayı öğrenirler, bunu hiç unutmayın dedi. Aç olan çocuk peşinde koşmayınca, bırak çatal kaşığı, elleriyle yemeklere saldırır öyle yer, aynen bizde de öyle oldu.Endişelenmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…