cute_poison teşekkür ederim yine de fikirlerine ama o kadar çok şey yaşandı kii burda anlatsam çok uzun olur.Ben ilk evlendiğimde kendi anneme yakın bir yerde oturuyordum,aramızda 10 dak ya var,ya yoktu...3 yılda anneme yakın oturdum.Hem kiramız daha uygundu,hem de çalıştığım için annem benim elim kolumdu.Kızıma da o baıyordu.
Ama burnumuzdan getirdiler.Küslük çıkardılar anneme yakın oturduğumuz için.Bi ton laf ettiler -İÇ GÜVEYSİ oldu bizim oğlan- dedi kayınvalidem her yerde...Görümceler desen bin beter.Gelmek istemediler evime...Tavır yaptılar.Ben hiç umursamadım ama eşim çok üzüldü.
Kayınvalidemle annemlerin evi arası 40 dak var neredeyse.Ankarayı bilenler varsa eğer kayınvalidem Kurtuluşta,annem Elvankentte.Yani mesafe uzak...Patlak veren olayda şu oldu.Görümcemin büyük oğlu trafik kazası geçirdi.hemen hastaneye kaldırılmış.Tabi duyar duymaz bizde gittik hemen.Allah şükür bişey yoktu ama o durumda bile eşime - Cehennemin dibine gittin ev buldun.Şuna bak ölsem cenazeme yetişemiceksin- dedi.Herkesin içinde.
Üstüne bizim kontratımız dolmuştu o sıralar zaten.Yenileyecektik ama eşim taşınalım dedi.Birazda annemlere yakın olalım.Bıktım artık dedi.biz merkeze geldik ve kiramız nerdeyse iki katına çıktı.Çocuğum desen böyle bi orda,,bi burda rezil oldu.
Yaşamayan bilemez cnm.Bizi annemlerin inadı uğruna buralara getirdi.sırf yakın oturmayalım diye.Bakıyorsa allah razı olsun diceksin deme öyle işte.Fesatlıkları yüzünden düzenimizi bozdular bizim.Şimdi ev yakın diye bakıyor.