Doğuma Hazırlık Kızıma koyacağım isim hakkında...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
63
merhaba hanımlar öncelikle hepinize kolay doğumlar diliyorum.

Evet kızımın ismi hakkında biraz kararsızım.
İlk çocuğumdan beri hep aklımda olan bir ismin yanına ek olarak isim aradım ve buldum şimdi fikirlerinizi merak ediyorum.
1- Adel mila
2-Adel Lilly ( Lilly İngilizce bir isim ve bir çiçek yani zambak)

Bence 1. Cunku diğerinde adapte sorunu yasarsiniz .Anlamayanlara aciklama yapmak resmi kurumlarda yazimini kodlamak vs vs

Yorumlar genel olarak "Mila olsun çünkü Lily yabancı bir isim" yönünde.

Ancak Mila da Slav (Rus/Yugoslav) ismi ;)
Lily, Olga, Jennifer ne kadar yabancıysa, Mila da o kadar yabancı yani.

Adel tek başına güzel bence.

Yanına ikinci bir isim ekleyeceksen içinde L harfi geçmeyen bir isim olsun bence.
Adel Lily veya Adel Mila söyleniş olarak zor.

Yorumlar genel olarak "Mila olsun çünkü Lily yabancı bir isim" yönünde.

Ancak Mila da Slav (Rus/Yugoslav) ismi :KK66:
Lily, Olga, Jennifer ne kadar yabancıysa, Mila da o kadar yabancı yani.

Adel tek başına güzel bence.

Yanına ikinci bir isim ekleyeceksen içinde L harfi geçmeyen bir isim olsun bence.
Adel Lily veya Adel Mila söyleniş olarak zor.
Teşekkür ederim yorumun için düşüneceğim bunu :)))

Öyle bir seçenek yok maalesef :)
2 yılın hasreti koymasam olmaz .. :)

2 yılın hasreti derken isme değil bebeğe hasretsiniz herhalde. O yüzden farklı bir isim de olsa olur diye düşünüyorum.

Anlamı güzel olsa bile, Adel benim için kırtasiye markası mesela. İsim olarak hoş gelmedi.

Ayrıca yurtdışında yaşamanız ve Arap olmanız dışında, Türk vatandaşınız herhalde. Türkçe isimler de düşünebilirsiniz doğal olarak...

2 yılın hasreti derken isme değil bebeğe hasretsiniz herhalde. O yüzden farklı bir isim de olsa olur diye düşünüyorum.

Anlamı güzel olsa bile, Adel benim için kırtasiye markası mesela. İsim olarak hoş gelmedi.

Ayrıca yurtdışında yaşamanız ve Arap olmanız dışında, Türk vatandaşınız herhalde. Türkçe isimler de düşünebilirsiniz doğal olarak...
Elbette Türk vatandaşlığım var.
İlk çoçuğum Türkçe koydum zaten :)
Yine de fikir almak istedim düşüncelerinizi paylaştığınız teşekkür etmek düşer bana da.. :)

Back
X