Doğuma Hazırlık kızıma manolya ismi nasıl? yorumlarınızı acil bekliyorum son 15 gün!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebrum07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
105
0
66
Antalya
oğluma mert ismini koyduk, şimdi kızıma hamileyim ve 15-20 güne kadar doğum yapıcam inşallah. ben manolya ismini beğendim, sizce nasıl. fikri olan söylesin. teşekkürler:)

çok güzel bir isim, inş. hayırlısıyla alın kucağınıza.. benim iki oğlum var,ikincisi kız olsaydı bende _esila _ düşünüyordum ama malesef :)) çokda güzel bir anlamı var . benden size bir fikir olsun buda hıı .)) öpüyorum canım , bebişinle sağlıklı günler dileğiyle..

oğluma mert ismini koyduk, şimdi kızıma hamileyim ve 15-20 güne kadar doğum yapıcam inşallah. ben manolya ismini beğendim, sizce nasıl. fikri olan söylesin. teşekkürler:)

BENİM ADIM babam ve annem 84 yılında radyodan bana sarkkı tutuyolar ve rahmetli zeki müren manolyam sarkısını soyluyor boylece ismim olusuyo ben cok memnunum ismimden.benimde 3 haftam kaldı bende kızıma isim bulamıyorum

oğlunuz MERT kızınız MELİSA olabilir......çok güzel kokan bir çiçek ismi Melisa...Manolya da aynı şekilde güzel kokulu bir çiçek ismi....sağlıklı kavuşun bebeğinize...

arımgül, teşekkürler yorumun için; melis halamın kızı. yani aynı olmasın dimi:84:

bence: ipek, esila, balım gibi olabilir:90:

mert ismi cok guzel..
ama manolya demode olmus...
baska isimler bulabilirsin..

kızım olursa düşünürüm dediğim isimlerdendi :)))
ben beğeniyorum çok güzel ,adıyla yaşasın inşallah...

bence çok arabesk,
mert in yanına meriç çok hoş olur

ben beğenmedim canım daha başka bişey düşünsen daha iyi bence .......uzun ömürlü hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…