• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kızıma manolya ismi nasıl? yorumlarınızı acil bekliyorum son 15 gün!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ay çok güzel yaaa ben olsam aynısı koyardım valla:D
manolya:61::61:ay ne hoş bir isim

bence çok güzel bir isim manolyanın anlamı nedir bilmiyorum ama temizlik safklık güzellik çağırıştırıyor bende

çok güzel bir isim benimde kızım olursa koymayı planladığım isimlerden... karmen(carmen) ve yasemin(jasmine) koymayı istiyorum international isim olursa daha iyi olucak benim için çünkü yurt dışına taşınmayı planlıyoruz eşimle

ille de mert'e uyumlu olacaksa merve koyun :49:
manolya ismi de kötü değil :emir_bebek: fakat farklı bir isim olsa daha güzel olur belki... alternatiflere de kulak verin..en beğendikleriniz içinden kura çekin...
benim size önerim m harfi ile başlamıyor ama; beren, berra, defne, beyda..
sağlıkla büyüsün tatlı melek :nazar:

kızlar yine yorumlarınız için teşekkürler. İPEK ismi de fene değil gibi sizce nasıl? keşke mert'e uyumlu bişi olsa ama bulamadım işte...

uzun yıllar bekledim,hakikat oldu rüyam
koklamaya kıyamam benim güzel manolyam...
çok güzel,kibar.hiç demode değil çünkü güzel anlamı var.asıl şu ecrinler,derinler,azralar ne bileyim böyle bir sürü isim var onlar demode artık herkeste aynı.ki bu saydıklarım yine de en düzgünleri. neymiş değişik olacakmış.onların çoğunun anlamı da uydurma.eğer sen beğendiysen koy bence

merhaba.Allah analı babalı büyütsün bebişini.
manolya güzel bir isim.ben de akasya adını beğeniyorum.ama galiba kızımın adı bahar olacak gibi.ablasının adı yağmur.ama şimdi doğacak bebişe hala bir isim bulamadık.bahar, ırmak, esra düşündüğümüz isimler.

mrb canım önceliklle rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada inş ikiz kız nasip etsin hayırlısıyla amin!!!!!!!!
içine siniyorsa koy ama daha güzel isimlerde var illaki uyumlu olcak
sinem,sena,
elif,esra
zeynep,melisa da olabilir
aslında canm hiçde uyumlu değil manolya sadece m harfi var!!!
duygu,aybike
özlem,kübra
ece,şeyma ....

MELDA.......genç, körpe. nazik
MELİN.....suda açan çiçek
MEYRA....parıldayan ışık
MEHVEŞ.....ay gibi güzel kadın

bebeğinize sağlıkla kavuşun....:nazar:

yorumlarınız beni ihya etti, sizleri sewiorum. olmadı kura çekcez gari. yinede akılınıza gelirse söyleyiverin olurmu? :40:

ben kızım olursa duru yada ilke koymayı planlıyodum ama oğluşum olacakmış hiçde erkek ismi beğenemiyorum iyimi:50: neyse sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil..isim bulmak gerçekten zomuş allah kolaylık versin

Back
X