Benim mesajım yukarıda sizin anladığınız şeyler ortada.Üzgünüm ne bu konu sizin egonuzu tatmin edeceğiniz bir konu ne de ben o kişiyim.Siz yetişkin insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorsunuz ki çocuklar hakkında tavsiyelerinizi dikkate alayım.Önce türkçenizi sonra uslûbunuzu düzeltirseniz yeniden konuşabiliriz.Ama şimdi konumu sabote etmeyin ve terkedin lütfen.
Sizin bebeğinizle benim egomun hiçbir ilgisi olamaz
Neden yanlışlarınızı görüp yüzünüze vuran birini görünce ego tatmin ediyoooo diye sıyırmaya çalışıyorsunuz, neden yani? Bir bebeğe bağırmak zorbalıktır,değil midir sizce?bir bebekle inatlaşmak saçma ve sonuçsuz bir ego savaşıdır, değil midir sizce? Her iki davranış da bebeğe zarar verir, vermez mi sizce? Siz tersini mi savunuyorsunuz da benim dediklerim yanlış?
Bugün hasta olduğunuz için bunları yapıyorsunuz yarın kocanızla gergin olduğunuz için yapacaksınız bir sonraki gün işte sorunlarınız olduğu için daha sonra bir yakınınızı kaybedip…..bu böyle sürüp gidecek hemen doğruya dönmezseniz.bebek sizin hastalığınızın bilincinde değil, bilincinde olsa bile bu davranışlara anlayış göstermek durumunda değil, sorumluluğu olan sizsiniz, her durumda her koşulda taviz veremeyeceğiniz kurallar var, her durumda her koşulda size ve sevginize sabrınız muhtaç bir bebek var.
Bakın ben bebeğinize davranışınızı eleştiriyorum siz beni, hangimizin derdi egosu?
Diyelim ki ben yetişkinlerle konuşmayı bilmiyorum bunun bir yetişkine ne zararı olabilir, yetişkin bir insanın karakteri benim ona konuşma şeklime göre mi gelişir, travma mı yaşar, ruhu mu parçalanır, hiiiiç birşey olmaz, beğenmiyorsa tarzımı döner yoluna gider. Siz el kadar bebeyle nasıl konuşacağınızı bilmiyorsunuz formasyonlu öğretmen hanım, o bebeğin dönüp yoluna gitme şansı da yok, yaşatacağınız her travmaya karşı açık, size ve hayata karşı savunmasız
Türkçemde nasıl bir eksiklik buldunuz öğretmenim? Bu mevzunun arasında bunu da sokuşturma ihtiyacı hissettiğinize göre Rusça filan yazıyorum herhalde. Üslubum sizi ilgilendirmiyor, bana göre de sizin üslubunuz hiç hoş değil ama banane herkes kendine yakıştığı gibi davranıyor işte
Bir şeyi merak ettim neden bana mesleğinizi söyleme gereği duydunuz, sormuş muydum?söyleyince ne kazandınız, benden üstün olduğunuzu mu düşündünüz
Kendinizi zannettiğiniz şey değilsiniz benim gözümde o yüzden yok konumu terkedin filan komik duruma düşürmeyin kendinizi