- 17 Ağustos 2011
- 24.734
- 155.787
- 798
Niye banlandiniz ya? Kötü bir şey yazmamişsiniz ki.Evet tekrar burdayım olumlu yada olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.Kızım geldi önce doya doya sarıldık öpüştük ve ikimizde bolca ağladık.Annecim hiç aklımdan çıkmadınız çok özledim ailemi evet doğru bir evlilik yaptım ama yanlış adımlar atarak yaptım dedi hatamı biliyorum sizin verdiğiniz sevgiyi saygıyı emekleri yok saydım ve utandığım için sizinle iletişime geçemedim dedi ama artık özleminize dayanamadım ve herşeyi göze alarak gelmek istedim dedi.Bu arada kızımın ikiz kardeşi var Bilgisayar mühendisliği okuyor oğlum üstdüzey emniyet görevlisi ben emekli başhemsireyim eşim subay emeklisi bunlari yazıyorumki saçma sapan yorum yapanlar öyle çarçur bir aile degiliz sadece farklı bakış açılari edinmek için buraya konu açmıştım herkese tekrar teşekkür ediyorum
Kızınızın iyi ve mutlu olmasına sevindim. Kötü başlamış ama böyle devam etmek zorunda değil. Bundan sonra her şey sizin için iyi olur umarım.
Benim bir akrabam da çok kavgayla evlendi. Düğüne annesi gelmiyordu, düğün başlayınca eve gidip alıp getirdiler. Olaylar olaylar... eş ailesi ile kendi ailesi kavga etti, Bir seneye yakın görüşülmedi... Ama sonra yeniden görüşülmeye başlandı,arada bebek doğdu etti falan. Şimdi aileler , çocuklar arasında hiç husumet kalmadı. Hatta beraber torun gezmesine çıkıyor iki kanlı bıçaklı kaynana.
Dünya hali , umarım hatirlanmaz bile bu günler ...