Kızıma NCL hastalığı teşhisi kondu yardım lütfennnnn

nclcln2

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
1
0
6
35
Tekirdağ
Merhaba;

Kızım 4,5 yaşında NCL CLN2 hastalığı teşhisi kondu.Bildiğimiz kadarıyla hastalığın dünyada tedavisi yok ve ölümcül bir hastalık.
Genetik olan bu hastalıkta kızım artık yürüyemiyor , konuşamıyor,yutma refleksi zayıflıyor kısacası bütün kazandıklarını yavaş yavaş kaybediyor.
Çocuklarına veya yakınlarına bu hastalığın teşhisi konan veya benzer genetik rahatsızlıkları olan ailelere sesleniyorum.
Çocuğunuza iyi geldiğini düşündüğünüz doktor, uyguladığınız diyet , verdiğiniz yiyecek , vitamin vb konularda sizden yardım bekliyorum.

Sağlıklı günler diliyorum.

cok cok gecmis olsun.. Rabbim acil sifalar ihsan etsin.. ne diyebilirim bilemiyorum cidden cok zor Allah sizlere sabir versin

allahım yardım etsin çok geçmiş olsun inş düzelir yavrunuz allahım imtihanınızda kolaylık versin dua edin bol bol

çevemde ncl hastası olan bi aile var 2 cocuguda ncl hastası.ve aynı durumda olan ailelerle konuşmak tanışmak istıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…