Kızıma NCL hastalığı teşhisi kondu yardım lütfennnnn

nclcln2

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
1
0
6
35
Tekirdağ
Merhaba;

Kızım 4,5 yaşında NCL CLN2 hastalığı teşhisi kondu.Bildiğimiz kadarıyla hastalığın dünyada tedavisi yok ve ölümcül bir hastalık.
Genetik olan bu hastalıkta kızım artık yürüyemiyor , konuşamıyor,yutma refleksi zayıflıyor kısacası bütün kazandıklarını yavaş yavaş kaybediyor.
Çocuklarına veya yakınlarına bu hastalığın teşhisi konan veya benzer genetik rahatsızlıkları olan ailelere sesleniyorum.
Çocuğunuza iyi geldiğini düşündüğünüz doktor, uyguladığınız diyet , verdiğiniz yiyecek , vitamin vb konularda sizden yardım bekliyorum.

Sağlıklı günler diliyorum.

Merhaba;

Kızım 4,5 yaşında NCL CLN2 hastalığı teşhisi kondu.Bildiğimiz kadarıyla hastalığın dünyada tedavisi yok ve ölümcül bir hastalık.
Genetik olan bu hastalıkta kızım artık yürüyemiyor , konuşamıyor,yutma refleksi zayıflıyor kısacası bütün kazandıklarını yavaş yavaş kaybediyor.
Çocuklarına veya yakınlarına bu hastalığın teşhisi konan veya benzer genetik rahatsızlıkları olan ailelere sesleniyorum.
Çocuğunuza iyi geldiğini düşündüğünüz doktor, uyguladığınız diyet , verdiğiniz yiyecek , vitamin vb konularda sizden yardım bekliyorum.

Sağlıklı günler diliyorum.

cok cok gecmis olsun.. Rabbim acil sifalar ihsan etsin.. ne diyebilirim bilemiyorum cidden cok zor Allah sizlere sabir versin :(

allahım yardım etsin çok geçmiş olsun inş düzelir yavrunuz allahım imtihanınızda kolaylık versin dua edin bol bol

çevemde ncl hastası olan bi aile var 2 cocuguda ncl hastası.ve aynı durumda olan ailelerle konuşmak tanışmak istıyor

Back
X