Doğuma Hazırlık Kızıma ön isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

reyyansu

Guru
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
32
0
286
Konya
kızlar allah izin verirse 3 hafta sonra kızım olacak ve ben ismini zişan düsünüyorum ön isim bulamadım yardım edin nolurrrrr:sm_confused::sm_confused:

zeynep .......veya .....ayşe......

Son düzenleme:
nazli yada elif hosuma gitdi zisanin önüne

allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin canima.s.

benim de elif geldi hemen aklıma..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..inşallah kolay bi doğum olur..

Nur Zişan
Ceyda Zişan
Dila Zişan
Ela Zişan
Pelin Zişan
Duru Zişan
Zeynep Zişan
Mahinur Zişan
Büşra Zişan
Neva Zişan
Beril Zişan
Hira Zişan
işte birkaç alternatif..Ne tür isimlerden hoşlandığınızı bilemiyorum ama içimden gelenleri yazmak istedim..
Aslınızda aklınızdaki isimleri söyleseniz seçim konusunda daha yardımcı olabiliriz naçizane.
Yoksa milyon tane öneri var:) Ayrıca Zişan tek kullanılsa daha güzel olur bence..Yukarda bayağı deneme yaptım ama yanına yakışan az isim var..büyüsünü bozuyor
hayırlısı olsun..

bende hem fikirim zişan hoş bi isim tek başına... mesela benim inş oğluşum olursa ismi belli..mecbur iki isim..çünkü babasıyla ortak bi isim bulamadık..o mustafa dede ismi die bende yusuf öle olunca sonuç..mustafa yusuf ama yusuf die çağırılcak...ay konuyu sabote ettim pardon.

ön isim kurandan mı olsun istiyosun ben anlamadım neden ön isim istediğini illa iki isimmi olacak yoksa ön isim kurandan olurmuş ya hani koymak mecburiymiş o bakımdanmı yani. eğer öyleyse bence elif zişan yada melek zişan güzel. yok iki isim istiyosan
neva zişan
ada zişan
derin zişan
ezgi zişan

olabilir mi? acaba.

bu arada bu eski bi konu sanırım kızının ismi ne oldu yazarsan merakımızı giderebiliriz sanırım.

Son düzenleme:
bence zişan zatn agır bı isim söylemsi olsun kulaga gelişi olsun bence tek kalsın.önune ardına bişi koyma derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…