sizinde mi kızınızın otizmi var
Çok büyük bir imtihan. İnanın cennetin kapıları size annelikle açılmıştı zaten, şimdi ardına kadar açıldı. Bu dünya geçici, öbür dünyada siz eşiniz ve yavrunuz sonsuz mutluluğa ve huzura erişeceksiniz Allahın izniyle. İsyan etmeyin asla. Durumu kabul etmekten başka elden bir şey gelmez. Bu kimsenin suçu değil. Rabbim böyle istedi. Vardır bir bildiği... Sabrınız bol olsun.
bu arada diğer konunuzu okudum çocuğunuza bir doktorun otizmle alakası yok dediğini yazmışsınız, size okadar yorum yaptıktan sonra şüpheye düştüm:26: acaba kesin tanı mı otizmli olduğu?
hepinizden allah razı olsun
kızım daha 21 aylık
2 gündür öfke nöbetleri heçiriyo
çok hırçın oldu
hissettiklerimizi oda hissetti sanırım
zaman buldukça atizimle ilgili bölüm var oraya bakıyorum
ordanda faydalanabiliyorum
ama oraya yazan anneler çocuklarını kreşe gönderiyo
ben evde ilgilenmek zorundayım
ama çok mutsuz huysuz
allahım ne yapıcam ben
21 ay henuz cok kucuk degılmı. Yanı her cocuk o yaslarda konusacak dıye bırsey yokkı. Hırcınlıga gelıncede 2 yas sendromuda yasıyor olabılır. Bence buyuk bır ılde ıyı bır doktora tekrar goster. İnşallah kuzun hasta değildir.
Oncelıkle gecmıs olsun. Yanlış bılgılendırmek asla ıstemem ama hastalığınız caresız degıl. Komsumuzun oğlu var otızm hastası. Oda konuşmuyordu. Ve aıle normal karsılıyıordu takı ondan sonra dogan bebek buyuyup onu her anlamda gectıgınde doktora goturmusler yaklaşık 4,5 yaslarında ıken. Ozaman anlaşıldı otızm olduğu. Ama özel rehabılıtasyon okuluna gıdıyor ve durumu gayet ıyı. Suan gayette ıyı konusabılıyor. Evet hala normal çocuk gıbı degıl ama yınede baya kat edilecek yolları astılar. Suan sanırım 9-10 yaslarında..özel ilgi şart. Allahım şifasını verır ve tez zamanda ıyılesır umarım.
Bu arada Aile suan otızım olan bebeklerı ozamanlar 8 aylık olduğu ıcın ikinci bebeği aldırmak için cok ugrasmıstı ama Allah bırseyı verıyorsa boşuna vermıyor. Doktoru tamamen duygusal olarak kürtajı ıstemedı , aıle vicdanına yenık dustu ve ıkıncı bebegı aldırmadı. Şimdi ise hastalığı oğrenmelırınde olduğu katkı kadar ıyıleşmesındede en buyuk katkıyı kardesı sağlıyor. Herseyden once En buyuk ve en değerli arkadaşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?