Kızıma oy birliği ile kararsız kaldığım isimi seçelim🥰

nihan223

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
7
1
1
35
Arkadaşlar 28haftalik hamileyim hala isme karar veremedim. Şu üç isimde kararsızım.
İdil, Mila, Nil. Fikirlerinize sunarım🙂 bu isimlerde tanıdığınız birileri var mi nasıl kişiler fiziksel davranışsal paylaşırsanız sevinirim.

İdil diye bir çocuk tanıdığım var çok sempatik, zeki biri, atletik bir de 😅 Mila'nın anlamını bilmiyorum ama biraz evcil hayvan ismi hissi verdi bana. Nil de çok kısa çat diye biten isimleri sevemedim. İdil daha hoş geldi.

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız umarım 🎀

Nil hoş bir isim , mila biraz bana da evcil hayvan ismi çağırıştırıyor. Yakın bir arkadaşımın yeğeninin adı , ilk onda duymuştum neden bir insan bu isimi koyar diye tabi zevkler tartışılmaz

Arkadaşlar 28haftalik hamileyim hala isme karar veremedim. Şu üç isimde kararsızım.
İdil, Mila, Nil. Fikirlerinize sunarım🙂 bu isimlerde tanıdığınız birileri var mi nasıl kişiler fiziksel davranışsal paylaşırsanız sevinirim.
İdil isminde kuzenim var çok naif bi kadındır kendisi. Gayet güzel isim 👍🏼

Tartışmasız Nil bence, benim adım çünkü. 🤭

Mila çok uydurma bir isim. Sanki fazla oyuncak bebek adı gibi. Belli bir yaştan sonra çok yakışmaz gibi geliyor. En çok İdil'i sevdim. Kibar bir isim

Back
X