çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. bebeğin kaç aylık. o ışıkları rahat bırakacağını sanmıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. bebeğin kaç aylık. o ışıkları rahat bırakacağını sanmıyorum.
maşallah ben yaptım demesen kimse inanamaz azırlara taş çıkartır valla çok güzel olmuş Allah yetenek vermiş işte benimde bebeğime yapasım geldi ama ben hiç böyle şeyleri beceremiyorum ya![]()
Çok güzel olmuş maşallah ne maharetlisiniz... Çok beğendim :)
çok güzel olmuş ellerine sağlık,
bende halısını diktirdim anneme ama bu üzerindeki oyuncakları astığın çapraz kısmı neyle yaptın acaba????
konuyu daha önce okumustum. konu sahıbı nasıl yaptıgını anlatıyordu, sayfalara göz gezdırırsen bulabılırsın tam sayfayı hatırlMIYORUM CUNKU .
çok güzel olmuş ellerine sağlık,
bende halısını diktirdim anneme ama bu üzerindeki oyuncakları astığın çapraz kısmı neyle yaptın acaba????
konuyu daha önce okumustum. konu sahıbı nasıl yaptıgını anlatıyordu, sayfalara göz gezdırırsen bulabılırsın tam sayfayı hatırlMIYORUM CUNKU .
ışıklı olanda çok hoşuma gitti, herkes üzerine bişeyler ekleyerek çok başka şeyler çıkarmış ortaya maşallah
çok güzel olmuş valla elinize sağlık =)
ben de cok beğendim ellerine sağlık.
şimdiye kadar koyduğum fotoğrafların bir derlemesi ve fikir vermesi için iki yeni fotoğraf
Eki Görüntüle 504543 Eki Görüntüle 504540 Eki Görüntüle 504537 Eki Görüntüle 504538 Eki Görüntüle 504541 Eki Görüntüle 504542 Eki Görüntüle 504544 Eki Görüntüle 504545 Eki Görüntüle 504546
güzel demek az olur ellerinize sağlık
Çok çok güzel olmuş. İnşallah ben de yapacağım. Elinize sağlık...
ben de çok istiyorum yapmam lazım çok güzel olmuş canım![]()
ellerinize sağlık çok güzel olmuş bebeğinizi güle güle büyütün