• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızıma oyun halısı yaptım sizce nasıl olmuş?

maşallah ben yaptım demesen kimse inanamaz azırlara taş çıkartır valla çok güzel olmuş Allah yetenek vermiş işte benimde bebeğime yapasım geldi ama ben hiç böyle şeyleri beceremiyorum ya :6::6:

teşekkür ederim canım. bence denemelisin. bebeğini sağ salim kucağına alman dileğiyle :D

Çok güzel olmuş maşallah ne maharetlisiniz... Çok beğendim :)

teşekkür ederim. beğenmene sevindim :D

çok güzel olmuş ellerine sağlık,

bende halısını diktirdim anneme ama bu üzerindeki oyuncakları astığın çapraz kısmı neyle yaptın acaba????

bende halısını diktirdim anneme ama bu üzerindeki oyuncakları astığın çapraz kısmı neyle yaptın acaba????

konuyu daha önce okumustum. konu sahıbı nasıl yaptıgını anlatıyordu, sayfalara göz gezdırırsen bulabılırsın tam sayfayı hatırlMIYORUM CUNKU .

ışıklı olanda çok hoşuma gitti, herkes üzerine bişeyler ekleyerek çok başka şeyler çıkarmış ortaya maşallah

konuyu daha önce okumustum. konu sahıbı nasıl yaptıgını anlatıyordu, sayfalara göz gezdırırsen bulabılırsın tam sayfayı hatırlMIYORUM CUNKU .

beğendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. uzun süredir siteye girmiyordum o yüzden cevap yazamadım ama lamar'ın da dediği gibi önceki sayfalarda ayrıntılı olarak anlattım nasıl yaptığımı fotoğraflarını da koydum. sen zaten bakmışsındır.
ışıklı olanda çok hoşuma gitti, herkes üzerine bişeyler ekleyerek çok başka şeyler çıkarmış ortaya maşallah

teşekkür ederim canım. insan başlayınca illa kendi ekleyeceği bir şeyler çıkıyor ortaya. zevkli kısmı da o zaten. kendinden bir şeyler katmak.

çok güzel olmuş valla elinize sağlık =)

ben de cok beğendim ellerine sağlık.

teşekkür ederim arkadaşlar. beğenmenize sevindim :16:

Valla resimlere baktım çok profesyonel olmuş. Kısa sürede yaptığım bu kadar profesyonel olmamıştı. Ama yine de bizimki oynuyordu. Tabi sonrasında sığmadı bizimki hazırından bir tane aldık :)

$IMG_20131116_144103.webp

Güle güle kullanın başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X