• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızıma oyun halısı yaptım sizce nasıl olmuş?

Valla resimlere baktım çok profesyonel olmuş. Kısa sürede yaptığım bu kadar profesyonel olmamıştı. Ama yine de bizimki oynuyordu. Tabi sonrasında sığmadı bizimki hazırından bir tane aldık :)

Eki Görüntüle 882171

Güle güle kullanın başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık.

Bu da güzel bir fikirmiş canım. daha önce hiç görmemiştim. hoş olmuş:)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel olmuş cnmm yaaa bayıldımmm minderini nasıl yaptın kendinmi diktin onuda :16:
teşekkür ederim beğenmene sevindim.evet kendim yaptım minderini de. nasıl yaptığımı ilk sayfalarda ayrıntılı bir şekilde anlattım bakabilirsin canım. fotoğraflarını da koydum.

teşekkür ederim canım inşallah şanslıdır kızım. üstteki aparatı hırdavatcıdan boru aldım su borusu mu elektrik borusu mu bilmiyorum ama kolay kıvrılan boruydu. borunun dışına pazenden kılıf diktim geçirdim. sonra onları çarpraz şekilde birbirine bağladım ve sonra da uçlarını mindere bağladım.

hazırlar hem çok pahalı hem küçük hem de istediğin gibi müdahale edemezsin. şimdi ben bunun minderini istediğim zaman çıkarıp yıkayabiliyorum büyük yaptım gerekince çocuğumun yanına yatıp orada emziriyorum, istediğim oyuncağı asıyorum istediğimi çıkarıyorum. kızım da severek oynuyor en güzeli de o zaten :D

Uzerindeki boru varya onu hani deniz sosisleri vardir suya girerken kullanikir bikiur musunz blmyrm onlardan yapsak olmaz mi

waaauw! diyorum başka da bir şey denmez buna sanırım :34: ellerine sağlık. Kızında maşallah pek şeker. Güzel bi fikir.. Bende yapmayı düşünüyorum.İnşallah becerebilirim.

teşekkür ederim. becerebileceğine eminim. o kadar zor değil :D

Uzerindeki boru varya onu hani deniz sosisleri vardir suya girerken kullanikir bikiur musunz blmyrm onlardan yapsak olmaz mi

ben o deniz sosislerinin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum fakat oyun halısı yapmak için araştırma yaparken onunla yapanlara rastlamıştım. fotoğraf yoktu nasıl olmuş bilmiyorum. yapılabileceğini yazmışlardı.

çok güzel olmuş ellerine sağlık
teşekkür ederim canım.
Çok güzel olmuş eline sağlık ve iyiki burada da paylaşmışsın....
Bende yapmayı denicem sonra sizinle paylaşırım, tabi şu boruları bulabilirsem...

teşekkür ederim. merakla bekliyorum. bir fikir verebilmişsem ne mutlu bana :D

$fotoðraf-2 kopya.webp:46:

bu da benim kizima yaptigim oyun halisi....

Çok güzel olmuş elinize sağlık. Ustekki borulari mindere nasil sabitlediniz? Düşmeden nasil duruyor

Back
X