- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 648
- Konu Sahibi bahargunesi
-
canım geçmiş olsun allah daha kötüsünden korusun .EN KISA zamanda bir doktora götür derim ne kadar hızlı carptı bilmıorum ama doktor muayene etmesinde fayda var diger dişinin yamuk çıkması söz konusu olamaz üzülme ama imkanınız varsa yoksa yaratmaya çalışın en azından bir röntgen çektirin deirm üzmeyin canınızııı rabbim tüm çocukları korusun içim acıdı okurken zaten !:26:
konuyu yanlış başlığa açtım muhtemelen ama çok üzgünüm size sormak istedim 1 saat önce 2 yaşındaki kızımla evimizin hemen yakınıındaki parka gittik
Şuan yatıyor bende hemen internete araştırmaya koyuldum
Çok moralim bozuk
Hızla sallanan salıncak kızımın suratına çarptı çok kanadı
Dudağı patlamış
Eve geldik hemen kırsal bir yerde yaşadığımız için tam teşekküllü hastane yok zaten doktorlarda uzman değil
Hastaneye gitmedik az çok ilk yardımdan anlıyorum
Kanı durdurdum pamuk bastırıp
Yüzünü yıkadım
Teramicyn merhem sürdüm
Neyse sadece dudakmış derken bir baktım ki üst ön dişlerinden biri hafif içeri çökmüş
Baktım acaba düşecek mi sallanıyor mu.Yok sağlam
Düzelme imkanı var mı
Acaba ilerde süt dişleri dökülüp ana dişleri çıkınca yamuk çıkar mı
Gayet mntazamdı dişleri kuzumun
O ağladı bende ağladım
teşekkür ederim aklıma geldi 2 saat uyutmamak lazım kafa çarpmalarında biliyorumgeçmiş olsn cnm ama keşke hemen uyutmasaydın
teşekkür ederim aklıma geldi 2 saat uyutmamak lazım kafa çarpmalarında biliyorum
ama dayanamadı yarım saat en fazla oyalayabildim
inşallah birşey olmaz yüzüne çarptı salıncak
ayy cnm benm yaabenim oğlumada salıncak çok feci çarpmıştı ve kafasına 4 dikiş atılmıştı ben ne yaptm ne ettmi 5 saat uyutmadm çok zor oldu ama uyutmadm uyandır istersen biraz dışarı çıkıp hava alalım falan de ne bileyim markete falan götür maksat vakit geçsin
geçmiş olsn cnm ama keşke hemen uyutmasaydın
ben pratisyen doktorum dişi mişi boş ver sen yamuk çıkarsa çıkar sonuçta kafa bölgesine darbe almış,bi şekilde film filan çektirin lütfen .salıncağın hızlı olduğunu söylediniz.çok zaman geçmiş değil üzerinden ,kötü düşünmeyin ama tedbir için daha fazla vakit kaybetmeyin
en çok kafa travmalara ,çarpmalara korkum büyük zaten bir şey olmuş olsa şimdi belli olmaz bu çarpmalar ilerde ne yazık ki ortaya çıkıyor , bizim akrabanın kızı o vakit bebek damdan düştü birşey yok dendi hastanede ama şimdi kaç yıl sonra şiddetli migren ve depresyonla uğraşıyor , umarın kızın ömür boyu sağlıklı kalır
çok haklısın
uyansın burdaki hastaneye götüreceğim
inşallah röntgen çekiyorlardır
ilçe burası
şehir merkezi 2 saat ve feribotla geçiliyor
sizce büyük hastaneler gibi anlayabilirler mi
biraz tereddüt ettim de :26:
illaki vardır röntgen. eğer ciddi bi durum varsa gözlerindne kaçmaz. 2 saatliksede güvenmiyorsanızda geçin yani sonuçta daha saat kaç erken, böyle şeyler aksatmaya gelmez. büyük ihtimal birşey yoksa bile, birşey olursa ilerde keşke erken davransaydım diye kendinizi yemezsiniz. geçin yani feribotla ne olucak alın yanınıza bir arkadaşınızı ,kafanız dağılsın giderkende kötü düşünmeyin ,fakat ihmalde etmeyin. çok geçmiş olsun
arkadaşım dişlerinin yamuk çıkacagını zannetmıyorum;
benımde bır sıkıntım var kızımın ayağına termosun kapagı patlayıp çay dökulup yandı okadar moralım bozukkı her gece ağlıyorum acaba yavrumun ayağında iz kalırmı dıye 2.derece yanık ayagının üstü 1 hafta oldu hemen soğuk suya tutup sılverdın surdum ve yakınımızdakı tıp merkezıne gıttık.yanık zaten soyulmustu hemsıre de soydu pansuman yapıp sardılar ve antıbıyotık kullandı 3 gun pansuman oldu ve 4. gun yanık merkezıne gıttık sımdı 1 hafta oldu 10 gun daha sargıda kalacak ;bılgısı olan var mı arkadaslar iz kalır mı lutfen acıl cevap yazın üzüntüden perısan oldum yavrum daha 1.5 yasında çook korktu ve acı cektı sımdı acısı yok lutfen bılgınız varsa paylasın
arkadaşım dişlerinin yamuk çıkacagını zannetmıyorum;
benımde bır sıkıntım var kızımın ayağına termosun kapagı patlayıp çay dökulup yandı okadar moralım bozukkı her gece ağlıyorum acaba yavrumun ayağında iz kalırmı dıye 2.derece yanık ayagının üstü 1 hafta oldu hemen soğuk suya tutup sılverdın surdum ve yakınımızdakı tıp merkezıne gıttık.yanık zaten soyulmustu hemsıre de soydu pansuman yapıp sardılar ve antıbıyotık kullandı 3 gun pansuman oldu ve 4. gun yanık merkezıne gıttık sımdı 1 hafta oldu 10 gun daha sargıda kalacak ;bılgısı olan var mı arkadaslar iz kalır mı lutfen acıl cevap yazın üzüntüden perısan oldum yavrum daha 1.5 yasında çook korktu ve acı cektı sımdı acısı yok lutfen bılgınız varsa paylasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?