Doğuma Hazırlık Kızıma seçeceğim isme yorum lütfen..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Daha farklı bir şey bulunmalı 'bence' :) ömür boyu taşıyacak sonuçta ileriyi de düşünmek lazım + bebeğe ağır kaçtı sanki söylemi de zor gibi.

Daha farklı bir şey bulunmalı 'bence' :) ömür boyu taşıyacak sonuçta ileriyi de düşünmek lazım + bebeğe ağır kaçtı sanki söylemi de zor gibi.
Süvayda için mi Nevra için mi yorumun canım..Süveyda banada ağır geliyor ama ah ah istemediğim bir isimle seslenmek istemiyorum kızıma..

Bebeğe ağır gelir düşüncesine katılmıyorum.İnsan hayatının en kısa , çabuk geçen dönemi bebeklik .Yıllar yılı bebek kalmayacak ki ! Hayatının büyük bölümünü yetişkin olarak geçirecek .Asıl takıldığım nokta başka ; kızınıza bu adı -Süveyda -koyduğunuzda , çoçuğunz insanlara kendini ilk tanıttığı zaman çoğu insan anlamayacak ve sürekli devamlı olarak 'ne ? ne ne? pardon ? anlamadım ? özür dilerim duyamadım ? a bir daha söyler misiniz ? Neydi Tekrarlar mısınız ? (telefonda) kodlar mısınız ? gibi soruları binlerce defa yanıtlayacak .Adını ilk seferde ve bir çok seferde öğrenen kişilerden yarısı da bu adı unutacak , yanlış telaffuz edecek , dili sürçecek .Kızınız bir de yıllarca devamlı adını hatırlatmak , yanlış telaffuzunu düzeltmek zorunda kalacak.Kızınızı yormayın ,bıktırmayın ,adı ona yük olmasın derim.

Son düzenleme:
Açıkcası beğenmedim.Söylenişi zor ve anlamı güzel olsa da ağızdan çıkarken ki tınısı kötü bence.Ama sizin çocuğunuz sizin kararınız.Zaten çağımızda insanlar ismini beğenmiyorsa 18inden sonra değiştiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…