Doğuma Hazırlık Kızıma, sizce hangi isim daha güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
rica ederim ben kızım olsa buğlem ikra koymayı istiorum ama eşim başka isterse onuda koyarım ama tabiki bebeğin annesi sizsiniz doğuranda sizsşniz isim koyma hakkı size aittir hangisi içinize daha çok sinerse onu koyun

Sizin de çok güzel isimlermiş düşündükleriniz, şuan hamile misiniz sizde? Dilerim sizinde herşey gönlünüze göre olur. İnşallah bizde bir orta yolda buluşuruz:)

Sizin de çok güzel isimlermiş düşündükleriniz, şuan hamile misiniz sizde? Dilerim sizinde herşey gönlünüze göre olur. İnşallah bizde bir orta yolda buluşuruz:)
hamile adayıyum diyelim5gün önce hafifte olsa ikinci çizgimi gördm dün bat günümdü gelmedi.bugunde gelmeyince sağlık ocağında kan verdim pazartesi çıkacak sonucum kısmet inşallah.

hamile adayıyum diyelim5gün önce hafifte olsa ikinci çizgimi gördm dün bat günümdü gelmedi.bugunde gelmeyince sağlık ocağında kan verdim pazartesi çıkacak sonucum kısmet inşallah.
Ayy inşallah öylesindir, bu süreç de çok heyecanlı oluyor kesinlikle. Ama her anın tadını çıkartmak gerek dedikleri doğru sanırım ben 5 ayımı bitirdim ama hamile kalmak istediğim zamanlarda o gün gelene kadar sabırsızlanıyoruz sonra o gün geldiğinde gerçekten çok güzel bir duygu ve o bekleyişinde güzel olduğunu buna deydiğini hissetmiştim. Her anın tadını çıkartmak lazım. Durumumuz çok benzer olmuş, bende bat dan 5 gün önce çok silik çizgi görmüştüm ve bat gününü bir gün geçince kan vermiştim. İçimden bir ses inş sende hamilesin dedi. Dilerim herşey gönlünce olur.

inşallah bn bat gününden 4gün önce yaptım testi ilk dakikalrda ışık tutarak gördüm sonra belirdi falan . işte heyecanlı evet nasıl beklicem die düşünüom ya negatifse

Övgü değişikmiş. Duru bana direkt sabun çağrıştırıyor.. Bence başka seçenek..

inşallah bn bat gününden 4gün önce yaptım testi ilk dakikalrda ışık tutarak gördüm sonra belirdi falan . işte heyecanlı evet nasıl beklicem die düşünüom ya negatifse
Bence büyük olasılık pozitif, benimde aynen öyle olmuştu. Hatta sonra kan verdiğim gün bile yaptığım test hemen değil birazdan net bir şekilde belirmişti. İçini ferah tut, mucizen sana gelecek inşşş

bende test yaptım bugun böle çıktı t kısmında kalın bir beyazlık var

inş... saol cnm

Defne
Ama en onemlisi icinize sinmesi tabi.. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..
Sare de guzel isim. Fikir olsun :)

Defne ya da Duru; Övgü güzel değil bence, yurt dışındaki olası zorlukları da düşünen bir aile olarak Ö, Ü harflerini hiç düşünmeyin derim. Ben olsam Defne'yi tercih ederdim üçünden.

kızıma elif ikra koymayı düşünüyorum sizce nasılikra da takıldım aslında kararsız kaldım

övgü hiç hoş değil bence...
defne duygu güzel

kızıma elif ikra koymayı düşünüyorum sizce nasılikra da takıldım aslında kararsız kaldım
İkra ismi kulağa çok kaba geliyor, hatta bana hiçbir şekilde bir kız ismi gibi de gelmiyor. Anlamından dolayı koyulacaksa "oku" anlamına gelen bir isim koymak tümden anlamsız geliyor. Bence biraz daha düşünün, illa Kuran'dan olsun istiyorsanız da kızlara çok daha yakışan nice isimler var.

Bence DURU daha güzel hem anlamında çok hos...Bebekler adıyla yaşar...Rabbim bebeğinizi sağlıklı elli ayaklı kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…