Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elkızıma telsız,egıtıcı kopekcık puset oyuncagı oyun halısı arıyorum
Sadece burnu çalışmıyor, yeni alınmış gibi tertemizdir, üzerinde hiç kir ve leke göremezsiniz, fiyatı 40 tl, size de uygun mudur ? Eki Görüntüle 1464263
Sadece burnu çalışmıyor, yeni alınmış gibi tertemizdir, üzerinde hiç kir ve leke göremezsiniz, fiyatı 40 tl, size de uygun mudur ? Eki Görüntüle 1464263
telsizi nasıl bir şey düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben de Kraft 'ın var çok yeni bir ürün değil kızım doğduğunda almıştım 6-7 yıl oldu. -işinizi görür diye düşünüyorum Sorunsuz, müzikli, hem pilli hem adaptörlü, düşünürseniz çok uygun fiyata vermeyi düşüyorum . Böyle bir ürüne okey derseniz özelden foto yollarım ve fiyatta anlaşırız
Canim benim telsiz de hem pil ile hem de adaptorle calisiyor. Ustelik kullanma kilavuzunu da saklamistim onunla birlikte gonderirim gayet pratik zaten.. ilk gunku gibi saglam hicbir kirigi cizigi hasari yok..