Kızıma Videolu Uyku Makinesi Testi Yapılacak :(((

cansunursima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
179
72
43
35
Diğer
Arkadaşlar merhaba,

Daha önceki konularımı okuyanlar belki bilirler 9 yaşında bir kızım var.
Sorunlu dönemler geçirdik birlikte.Şimdi hepsini atlattık çok şükür.Güzel bir hayatın başlangıcındayız ve hayatımızdan çok memnunuz.
Şimdiki sorunumuz kızımın uykusuzluğu.Dönem dönem yaşardık bu sorunu biz.Zaten bebekliğinden beri pek uykuyu seven bir çocuk değildi.
Fakat son 1 hafta 10 gündür çok fazlalaştı.Son 3 gündür sabahlara kadar uyumamaya başladı.Uyuduğu zamanda kalkıp yatakta oturup ağlıyordu.
Neyere götürüceğimi bilemediğim için önce çocuk doktoruna çıkardım.Oda bizlik bir durum yok çocuk psikiyatrisine götürün dedi.Götürdüm.Çok güzel ilgilendiler.Ona ayrı bana ayrı sorular sordu psikiyatr hanım.
Sonuçta psikolojik yada epileptik bir sorun olmadığını düşünüyorum dedi.Bir uyku ilacı verdi geçici süreli.Ve 24 saat süren beynin makineye bağlanarak,hareketlerin videoya kaydedildiği bir test yapıcaz dedi.Altta yatan sorunu bulmazsak tekrar edebilir dedi.Akşam uyku ilacını verdim içim sızlayarak.Yine de 3 kez uyandı gece.
Şimdi sizlerden ricam böyle bir sorun yaşayan yada çevresinde olan varsa napılabilir? Bu süreç nasıl devam edecek? Bana önerilerinizi iletebilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim

hıç duymadım ama cevap yazmak ıstedım.
yontemı arastırdınız mı??? yada ne bıleyım baska psıkyatrlarda görseydı keşke.hemen ılaca sarılmayı dogru bulmuyorum kuçuk bedenlerde.ama tabıkı mecbur kalınca hepımız lkullanıyoruz malesef.
ınş duyan bılen arkadaslar yazar

Malesef şehrimizde başka psikiyatr yok. Gittiğimiz hastanede araştırma hastanesi.Bu beni biraz düşündürüyor. Yöntemi doktora sordum. Kimyasal herhangi bişey yok ama beyin dalgalarına bakılacakmış. Rüyalarında ne gördüğünü anlayacklarmış. Yine ürküyor insan.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.

İnternette küçuk çocuklarda uyku hapı kullanımıyla ilgili araştırma yapmanızı öneririm. Tedbirli olmakta fayda var, 9 yaşında bir çocuğa uyku hapı vermek ağır birsey.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

En fazla 3 hafta kullanılmalı yazıyor ve aslında pek de önerilmediği yazıyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bence doktor uygun gördüyse sorun yoktur.Çünkü elden başka bir şey gelmez sorun anlaşılmadıgına göre bu yöntemi uygulamak istemiş zararlı bir şey olsa çocuğa uygulamazdı hem gece 3 kere uyanmasından iyidir daha kaliteli günler geçirecek :) Benim arkadaşımada bu yöntem yapılmıştı onda epilepsi gibi bir şey çıkmıştı ona göre tedavisini oldu geçti şimdi. :)

benimde kızım 9 yaşında izin verdiğimde o da sabaha kadar oturabilecek kapasitede ama ağlaması falan olmadığından sorun görmedim kızımda....ne için ağladığını sorduğunuzda ne söylüyor.....çok geçmiş olsun

Yok canım hap değil bu pediatrik şurupmuş. Aslında alerji şurubuymuş. Kaşıyıp kendine zarar vermesin diye uykuya geçişi kolaylaştırıyormuş. Bende hiç istemiyorum vermeyi ama bakalım şu test yapılana kadar vereceğim sanırım.Çünkü gündüz yemek bile yiyemiyo uykusuzluktan

Uyku sırasında ve uyurgezer durumdaki hareketlerine bakarak epileptik bi durum yok dedi doktor hanım.Geçici bir süre kullanıcaz inşallah şu testten randevu alana kadar. Teşekkür ederim cevabınız için.

Ya bilmiyorum diyor.Yada anlayamadığım saçma kelimeler söylüyor. Bazen zorla bazen güzellikle yatırıyorum yerine.Uyuyor.Ama yarım saat sonra yine uyanıp konuşmaya ağlamaya başlıyor.

Uyku sırasında ve uyurgezer durumdaki hareketlerine bakarak epileptik bi durum yok dedi doktor hanım.Geçici bir süre kullanıcaz inşallah şu testten randevu alana kadar. Teşekkür ederim cevabınız için.

Benim arkadasımda belirtileri vardı zaten günde 80 kere dalıyordu,unutuyordu vs. epilepsi tarzı durumlarda belirti cıkıyor.Çok geçmiş olsun inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan düzelir kızınız :)

Ya bilmiyorum diyor.Yada anlayamadığım saçma kelimeler söylüyor. Bazen zorla bazen güzellikle yatırıyorum yerine.Uyuyor.Ama yarım saat sonra yine uyanıp konuşmaya ağlamaya başlıyor.

çok zor rabbim kimseyi evladıyla sınamasın allah yardımcınız olsun yapacak birşey yok tedavinize devam edin umarım şifa bulursunuz........

Benim arkadasımda belirtileri vardı zaten günde 80 kere dalıyordu,unutuyordu vs. epilepsi tarzı durumlarda belirti cıkıyor.Çok geçmiş olsun inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan düzelir kızınız :)

Çok teşekkür ederim. Belkide ergenliğe erken geçiş yapıyordur diye düşünüyorum.Üzülmem gerek belkde ama inşallah öyledir ne diyim

Alerji şurubuysa korkmayın kardeşim sürekli alerji ilaçları kullanıyor hatta cilt için alerji şurubu içtiğimde benim bile uykum geliyor. Alerji ilaçları hem uyku yapar hem de iştah açar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nereye götürdünüz çocuğunuzu, özel bir hastaneye mi, muaynehaneye mi

Öncelikle geçmiş olsun! Benim 17 yasındaki kız kardesimde geceleri çok sayıkladığı icin psikologa gittik verdiği sakinlestirici ilac ise yaramadiği icin bu sefer baska psikologa gittik ve o bizi Videolu uyku testine yolladı.
Geçen hafta 12 saat süre ile hastahanede uyudu ve kablolar bağlandı vucudum bazi yerlerine .1 hafta sonra sonucları aldık gnetik oldugunu söyledi ve uykilacı tavsiye etti kardesim istemedi zaten zamanla gecermis.Videolu test hakkımda endişeniz olmasın, eger test esnasında çocuğunuz bu olagandısi tepkileri vermese bile anlarlar problemi.Kardeşime o gece sayıklamasan bile anlaşılîr uyurken huzursuz olup olmadıgın demisti.Allah sifa versin..

Yurtdışında oldukça yaygın olduğunu duyduğum bir yöntem bu hatta uyku merkezleri filan varmış.
Yapılacak işlem muhtemelen beyin fonksiyonlarını vs takip edecek bir makineyi vücuda baglamak olacaktır kimyasal kullanımı olmayacağını belirtmiş zaten doktor.
Antihistaminiklerin yaygın etkisi uyku verici olması yani endişe etmeyin o konuda ancak doktorun verdiği ilaç antidepresan nevi bir ilacsa iyice düşünmek lazım. Bu gibi durumlarda da aslinda en iyisi tek bir doktorun teshisine bağlı kalmamak keske baska bir doktora daha gosterme sansiniz olsa.
Geçmişler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…