- Konu Sahibi cansunursima
-
hıç duymadım ama cevap yazmak ıstedım.
yontemı arastırdınız mı??? yada ne bıleyım baska psıkyatrlarda görseydı keşke.hemen ılaca sarılmayı dogru bulmuyorum kuçuk bedenlerde.ama tabıkı mecbur kalınca hepımız lkullanıyoruz malesef.
ınş duyan bılen arkadaslar yazar
Malesef şehrimizde başka psikiyatr yok. Gittiğimiz hastanede araştırma hastanesi.Bu beni biraz düşündürüyor. Yöntemi doktora sordum. Kimyasal herhangi bişey yok ama beyin dalgalarına bakılacakmış. Rüyalarında ne gördüğünü anlayacklarmış. Yine ürküyor insan.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Malesef şehrimizde başka psikiyatr yok. Gittiğimiz hastanede araştırma hastanesi.Bu beni biraz düşündürüyor. Yöntemi doktora sordum. Kimyasal herhangi bişey yok ama beyin dalgalarına bakılacakmış. Rüyalarında ne gördüğünü anlayacklarmış. Yine ürküyor insan.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba,
Daha önceki konularımı okuyanlar belki bilirler 9 yaşında bir kızım var.
Sorunlu dönemler geçirdik birlikte.Şimdi hepsini atlattık çok şükür.Güzel bir hayatın başlangıcındayız ve hayatımızdan çok memnunuz.
Şimdiki sorunumuz kızımın uykusuzluğu.Dönem dönem yaşardık bu sorunu biz.Zaten bebekliğinden beri pek uykuyu seven bir çocuk değildi.
Fakat son 1 hafta 10 gündür çok fazlalaştı.Son 3 gündür sabahlara kadar uyumamaya başladı.Uyuduğu zamanda kalkıp yatakta oturup ağlıyordu.
Neyere götürüceğimi bilemediğim için önce çocuk doktoruna çıkardım.Oda bizlik bir durum yok çocuk psikiyatrisine götürün dedi.Götürdüm.Çok güzel ilgilendiler.Ona ayrı bana ayrı sorular sordu psikiyatr hanım.
Sonuçta psikolojik yada epileptik bir sorun olmadığını düşünüyorum dedi.Bir uyku ilacı verdi geçici süreli.Ve 24 saat süren beynin makineye bağlanarak,hareketlerin videoya kaydedildiği bir test yapıcaz dedi.Altta yatan sorunu bulmazsak tekrar edebilir dedi.Akşam uyku ilacını verdim içim sızlayarak.Yine de 3 kez uyandı gece.
Şimdi sizlerden ricam böyle bir sorun yaşayan yada çevresinde olan varsa napılabilir? Bu süreç nasıl devam edecek? Bana önerilerinizi iletebilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim
İnternette küçuk çocuklarda uyku hapı kullanımıyla ilgili araştırma yapmanızı öneririm. Tedbirli olmakta fayda var, 9 yaşında bir çocuğa uyku hapı vermek ağır birsey.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Bence doktor uygun gördüyse sorun yoktur.Çünkü elden başka bir şey gelmez sorun anlaşılmadıgına göre bu yöntemi uygulamak istemiş zararlı bir şey olsa çocuğa uygulamazdı hem gece 3 kere uyanmasından iyidir daha kaliteli günler geçirecek :) Benim arkadaşımada bu yöntem yapılmıştı onda epilepsi gibi bir şey çıkmıştı ona göre tedavisini oldu geçti şimdi. :)
benimde kızım 9 yaşında izin verdiğimde o da sabaha kadar oturabilecek kapasitede ama ağlaması falan olmadığından sorun görmedim kızımda....ne için ağladığını sorduğunuzda ne söylüyor.....çok geçmiş olsun
Uyku sırasında ve uyurgezer durumdaki hareketlerine bakarak epileptik bi durum yok dedi doktor hanım.Geçici bir süre kullanıcaz inşallah şu testten randevu alana kadar. Teşekkür ederim cevabınız için.
Ya bilmiyorum diyor.Yada anlayamadığım saçma kelimeler söylüyor. Bazen zorla bazen güzellikle yatırıyorum yerine.Uyuyor.Ama yarım saat sonra yine uyanıp konuşmaya ağlamaya başlıyor.
Benim arkadasımda belirtileri vardı zaten günde 80 kere dalıyordu,unutuyordu vs. epilepsi tarzı durumlarda belirti cıkıyor.Çok geçmiş olsun inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan düzelir kızınız :)
çok zor rabbim kimseyi evladıyla sınamasın allah yardımcınız olsun yapacak birşey yok tedavinize devam edin umarım şifa bulursunuz........
Arkadaşlar merhaba,
Daha önceki konularımı okuyanlar belki bilirler 9 yaşında bir kızım var.
Sorunlu dönemler geçirdik birlikte.Şimdi hepsini atlattık çok şükür.Güzel bir hayatın başlangıcındayız ve hayatımızdan çok memnunuz.
Şimdiki sorunumuz kızımın uykusuzluğu.Dönem dönem yaşardık bu sorunu biz.Zaten bebekliğinden beri pek uykuyu seven bir çocuk değildi.
Fakat son 1 hafta 10 gündür çok fazlalaştı.Son 3 gündür sabahlara kadar uyumamaya başladı.Uyuduğu zamanda kalkıp yatakta oturup ağlıyordu.
Neyere götürüceğimi bilemediğim için önce çocuk doktoruna çıkardım.Oda bizlik bir durum yok çocuk psikiyatrisine götürün dedi.Götürdüm.Çok güzel ilgilendiler.Ona ayrı bana ayrı sorular sordu psikiyatr hanım.
Sonuçta psikolojik yada epileptik bir sorun olmadığını düşünüyorum dedi.Bir uyku ilacı verdi geçici süreli.Ve 24 saat süren beynin makineye bağlanarak,hareketlerin videoya kaydedildiği bir test yapıcaz dedi.Altta yatan sorunu bulmazsak tekrar edebilir dedi.Akşam uyku ilacını verdim içim sızlayarak.Yine de 3 kez uyandı gece.
Şimdi sizlerden ricam böyle bir sorun yaşayan yada çevresinde olan varsa napılabilir? Bu süreç nasıl devam edecek? Bana önerilerinizi iletebilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim
Gerçekten daha evvel hiç duymadığım bir durum, Allah şifalar versin en acilinden inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?