Kızıma Videolu Uyku Makinesi Testi Yapılacak :(((

Prospektüsünde öyle yazıyor.Ameliyat öncesinde ve kaşıntılı alerji durumlarında kullanılırmış.2 gecedir veriyorum.13 kere kalkıyosa 3e düştü kalkması.İnşallah geçecek...

nereye götürdünüz çocuğunuzu, özel bir hastaneye mi, muaynehaneye mi

Önce özel hastanedeki çocuk doktoruna götürdüm.Orası bizlik bir durum yok çocuk psikiyatrına götürün dedi.Şehrimizdeki tel çocuk psikiyatrı fakülte hastanesi dediğimiz araştırma hastanesinde olduğu için oraya götürdüm sonra.

Sizede çok geçmiş olsun.Benimde tek isteğim kalıcı bir sorun olmasın inşallah.Sorunun ne olduğunu bilsem ona göre davranacağım.Biz hala randevu alamadık.Bakalım inşallah bugün sonuçlanır.
Bizim doktorda öyle dedi.Uykusunda kalkmasa bile beyin dalgalarından anlaşılır ne hissettiği dedi.Teknoloji ne kadar gelişmiş meğersem...

Aslında bende farklı bir şehire götürmeyi istiyorum ama bir yanımda çok fazla büyütme diyor.Araştırma hastanelerinin hastaları denek olarak kullandıkları gibi bir gerçekte var.
İlacın antidepresan olmadığı kesin.Ama ben ağrıkesici verirken bile kırk kez düşünürüm böbreğine zararlımı bilmem ne diye.
İnşallah şifayı Allahın izniyle doktorumuzdan bıuluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…