- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi rumeysaltan
Kafayı yemiş.Bu adamla çocuk büyütülmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Du baken konu sabote olmasın ben sana özelden yazenHemserim nediyon gii![]()
Ne zamana kqdar cikar ki tahlilde?? Adli tilta sac kokunden bakiyolar biliyorum da ..Senin ifaden yeter neyin ispati?
Yaparlar adli tipta kan tahlili al sana ispat...
Sabah annemle konuscam sonrasi Allah kerimmor cati diye bir yer var netten numarasini bulun sizi gelip oldugunuz yerden aliyorlar diye biliyorum
Olmasi gereken bu zaten artikHemen ne yap et paranı biletini ayarla çocuğunu da al ailenin yanına dön. En kısa zamanda boşanma davası aç.
Evet kesinlikle... biseyden artik suphe duymaya basladiysan artik kopma noktasindadir.. bikac haftadır sorguluyorum bu evliligi...Boşanmayı düşünüyor musunuz?
Hakkında hayırlısı olsun. Öyle bir babayla büyümesinden iyidir.Olmasi gereken bu zaten artik
Cocugun yuzune bakmiyo bazen gunlerce!!! Nasil dayaniyo anlamiyorum aklim almiyoHakkında hayırlısı olsun. Öyle bir babayla büyümesinden iyidir.
Anlat her şeyi göndersin dayını kuzenini ya sahipsiz kalma bak bu adam daha kötü şeyler yapabilir şizofren mi neAz once gizli sakli babami aradim ama herseyi soyleyemedim uzulmesin diye cok acmadim konuyu iki gundur iciyo agza alinmicak kufurler ediyo beni de kizimi da korkutuyo dedim manyakmi bu derdi ne dedi... essekligine ver kizim bi derdi vardir diyince gerisini yuttum soylemedim.. annem zaten sevmiyo esimi hemen dayimi kuzenimi vs gonderir beni almalari icin
aklinizda bulunsun yinede en azindan numarasini telinize kaydedin yada ezberleyin yarin sizi sokaga atmayacagi ne malum 3 lira 5 lira demeyin uzerinizde para olsun mutlakaSabah annemle konuscam sonrasi Allah kerim
Bazı adamlarda babalık duygusu olmuyor.. kendimkinden biliyorumCocugun yuzune bakmiyo bazen gunlerce!!! Nasil dayaniyo anlamiyorum aklim almiyo
Annemle konuscam.. babam annem ayri zaten babam biraz daha olurune bakma taraftarı ama annem olmazsa olmuyodur gozuyle bkarAnlat her şeyi göndersin dayını kuzenini ya sahipsiz kalma bak bu adam daha kötü şeyler yapabilir şizofren mi ne
Kendi gider onu yapamaz hem hangi hakla babam tuttu eviaklinizda bulunsun yinede en azindan numarasini telinize kaydedin yada ezberleyin yarin sizi sokaga atmayacagi ne malum 3 lira 5 lira demeyin uzerinizde para olsun mutlaka