Doğuma Hazırlık Kızıma yeni isim anketime buyrun :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızıma hangi ismi koymalıyım?

• Beril

OY: 10 34,5%
  • Ebrar

OY: 1 3,4%
  • Beren

OY: 11 37,9%
  • Zeynep

OY: 3 10,3%
  • Ervanur

OY: 1 3,4%
  • Başka bir isim..

OY: 3 10,3%

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .

gunes189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
930
462
73
35
Daha önce bir anket hazırlamıştım ama seçtiğim isimler beğenilmedi. Bende tekrar düşünüp yeni bir liste hazırladım.

Saglikla kucaginiza alin beril den yana kullandim ama zeynep ve beren de cok guzel isim

Ebrar ve Erva kaba isimler. Kız isimleri daha naif olmalı bence.

Zeynep isminden gına geldi.

Bu isimlerden en güzeli Beril bence. ;)

Beril ismine oldum olasi isinamadim..
Ervanur cok demode geliyor..
Zeynep de sevemedigim isimlerden.. Arti en cok duydugum duymaktan gina getirten isim..
Ebrar ismini severim.. Genelde cevre tarafindan kaba bulunur.. Ama guzel isim..
Seceneklerden Beren ismi bence en guzeli.. Oyum Beren'e..
Ipek, Melis, Ela isimlerini onerebilirim..
(Su bir gercek.. Insan kendi cocuguna isim secerken daha bir zorlaniyor.. Koymayi dusunmedigi isme bile isinabiliyor)

Bu listede net bir şekilde Beren kazanmalı bence. Ervanur ve Ebrar kulağa çok zorlama ve itici geliyor. Zeynep ismiyle ilgili de diyeceğim şudur ki, cinsiyet hanesi gibi Zeynep hanesi açılsın bari kız bebeklerin nufüs cüzdanlarında; arkadaşım ablasının kızı Zeynepken kendi de Zeynep koydu, gerçekten anlamıyorum bu sevdayı:KK57:

Yorum yapan, oy kullanan ve fikrimin netleşmesinde yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Oylarınızı bekliyorum :)

Ebrar Erva gibi isimleri ben beğenemiyorum kız çocuk için. Daha zarif hissettiren isimlerden yanayım. Zeynep ve Beren de çok fazla var. Beril bence. Çok severim bu ismi ben.

Ebrar ve Erva kulağa çok kaba geliyor.Ben sevmiyorum bu isimleri.Ayrıca ebrar erkek ismi.Beril ve Beren çok güzel. Berin de olabilir .Oneririm ya da ipek.

Oyumu Beren'den yana kullandım. Zira bir gün kızım olursa ben de bu ismi koyabilirim. Bu arada ebrar ismi o tv ye çıkan kızdan dolayı mı moda oldu acaba.. :süslü:

Back
X