• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları kızımda ki asabiyet,huysuzluk ve inatçılık

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar benim 10 yaşında bir kızım var ama kızım aşırı derecede inatçı ve asabi her konuda benim dediğim olsun istiyor ve herşeye karşı çıkıyor, özelliklede bana karşı aşırı derecede bir huysuzluğu var nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım iyilikle konuşuyorum anlamıyor,bu seferde artık beni kötü davranmaya kadar getiriyor benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım varsa ve çözüm bulmuşlar ise yardımcı olmalarını bekliyorm.Sevgilerimle.CADIARZU

kızlar böyle dönemler geçiriyorlar canım,karamsarlığa kapılma,benim kızım da öyle bir dönem atlattı. hep iyilikle yaklaş ki ne yaparsa yapsın onu sevdiğini anlasın,düzelecektir,sıkma canını,biraz sabır.

cnm ben çocuk gelişimi bölümünüokudum bu yaşlarda olur artık kişilikkimliğiniiyice kavramaya çalışıyor ve size yavaşcabüyüdüğünü ispatmak istiyor sana tavsiyeverim ilk önce karşında 10 yaşında birisi değilde biyetişkinle konuşuyomuşun havasını ver mesela ona bişeyler danış en basitiakşam ne yemek yapalım diyipfirkrini alabilirisn yemeği beraber yapma önerisini sunabilirsin bide birsüreliğine ona sorumluluk vermeyi dene mesela artık büyüyosun gençkız olma yolundasın bundan sonra şu bölümün toplarlaması sorumluluğunu almak istermisin gibii

bide eşinizle birlikte aralarda konuşturma fırsatını verin bırakın yetişkingibidüşünerek sizlerlenasıl konuşucakk ve ciddiye alarak dinleyin mutlaka inanın o asabiyetlik bir süre sonra yok olacaktır

Back
X