Kizimi birakip nasil ise giderim

Ya suan cok tepki alabilirim ama couzm icin dusuncelrimi yazmaliyim ben cok asiri mecbur olmadikca 2 ,1 yada dahabkucuk cocuklarin tam.gun krese verilmesine karsiyim ya yazik degilmi tum gun napar o cocuk oralarda perisan olur ya tamam arkadaslariyla oynar etkinlik yapar ama slklllr ya tam gun oynayamazki cocuklar bilmiyorim kucuk olduklari icin bana ters geliyor en azindan yarim.gun yada bikac saat etkinlik ve arkadas edinme acisindan en ideali ama dedihim.gibi cok zor sartlar yoksa verilmemeli diyorum hani keyiften
Ben zaten veremem oraya para vercek durumda degilim kazancim az olucak buyuk ihtimalle

Daha once kresler hakkinda duydugim bikac ihmal haberinden dolayi kres kafamda iyi bir izlenim birakmiyor heleki bir yabanci.ulkede 8 aylik bebegi kresde unutmalari ve o cocugun karanlikda emekleyerek aglamasi gozumun onunden gitmiyr
Diger dediklerinize katiliyorum pek bi verimli vakit geciremiyoruz en fazla 1 saat malum ev isi sorumlulugu

Cogunlugun tepki gostermesi sizin haksiz oldugunuzu gostermez...

Çocuğunuz için endişelenmekte haklısınız ama ben kreşe giderken küçücük bebekler bile vardı görüyordum arada. Her yaş grubundan çocuklar var ve etkinlik oyun faslı hiç bitmiyor emin olun hiç perişan olduğumu ya da sıkılıp annemi aradığımı hatırlamıyorum. Hala da ziyaret ederim gittiğim kreşi sahibi o zamandan beri değişmediği ve o dönemlerimi çok sevdiğim için.

Türkiye kosullarinda dogru kres'e her zaman güvenilmiyor fakat en azindan bir oyun grubunu gönderilmeli, bir yarim gün olsa bile. Yada ne bilim bale, dansgruplari yokmu kücük cocuklar icin?

Iste benim dedigim zaten o, 1 saat verimli vakit gecirmek bile yeterli. Sonucta ev ortaminda büyütmeyi millet biraz abartiyor. Dedigin gibi, yemek, temizlikten dolayi cogu cocuklar daha cok televizyona bakiyor. Hava birazcik soguk oldugunda bile park'ada gidilmiyor.. Oysa calisan anne eve geldiginde o 1 saat atiyorum boya yaparak, günü nasil gectigini sorarak,... cok daha verimli olabilir.

Maddi olarak imkân varsa çalışmayın bence.
Keşke bende oğlumun yanında olabilsem. Büyüdüğünü izlesem. Ona hayatı ben öğretsem. İmreniyorum çocuğunu kendi büyüten annelere.
Umarım oğlum bunları anlar.

Kreslervhakkinda hic bilgim yok bunkonuyu acmadan once aklima bile gelmedi kres fikri oyuzden hic bir fikrim yok gorevlerini basariyla yapanlarda vardir bilemiyorum

Okurken ağladım ya
Ben de bu konularda çok duygusalim canım çalışmasan nasıl olur. .
Psikolojisi bozulacak 2 yaşındaki çocuk zaten 2 yaş sendromu geçiriyor siz de ise giderseniz kötü olabilir. .
Kıyamam ya

Hani kreşte çocuk sıkılır diyorsunuz ya o bizim büyük olarak düşüncemiz

25 aylık kreşe başlayan oğlum ilk birkaç ay sonrası Cumartesi pazar da gideyim diye ağladı kapalı olduğuna ikna olsun diye okula gidip baktığımızı hatırlıyorum ben

Bana haftasonu da gelmek isteyecek demişlerdi de inanmamış hatta gülerek de anlatmıştım sağda solda

Galiba çalışmakdan wazgeçtim annemden destek alamıyorum zorla bakcana hç bakmasın ck asırı ihtiyacım war ama böyle de bı sorun war erteliyorum sadece allah buyuktur napalım

bence bebegın kreş dönemıne kadar çalışmayı düşünme
hem sen cok duygusalsın,hemde bebegın sana ve duzene alıstıgı ıcın daha cok zorlanabılır
ben 9 aylık bıraktım kayınvaldeme,o mutlu,ben mutlu,kv mutlu:)
benım kız sevıyo yanı oraya gitmeyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…