Ya bize gelip kalmasi mumkun degil arkadaslar kadinin sorumluluklari var anlamiyormusunuz cocuklari kocasi yani babam ve kardeslerim varken bizim evde niye otursyn yahu zaten ayni sehre tasincak ama cokda takin degiliz arabasiz gidilmez kiraciyim.ben bu evden cikinca onlara yakin a tasinabilirim en guzeli bu
İlk kizima annem bakti. Cok da istekliydi ama zor geldi. İkinciye kesinlikle bakmam diyor. Oldukca iyi bir isim vardi ama bir senedir evdeyim. Cocuklar buyudukce masraflar artiyor. Hem calismak sosyal olma acisindan da cok onemli. Kizim iki yasina gelsin ben de tekrar calisicam.Oylemi diyorsun canim
Ya annemde biraz isteksiz sanki bakmak.konusunda bilmiyorum keske oyyy canim yawrum tabiki birak bakarim.demiyor belkide ondan boyleyim
Bunu dememle aramizdaki iliskinin az oldugunu verimsiz oldunu nerden ciksrdiniz yahuBence çocuğuna çok bağımlısın... Çalış veya çalışma diyemdm ama 2 yaşında ve anlattıklarımızı anlamaya başlamış diyorsun ben cok verimli bi ilişkiniz olduğunu göremedim.
Ennkucune zaten cok duskun kizim surekli adini sayikliyo o ilgilenir evet de o da cocuk sadece oynamasi icin guvenebilirimAnnenden hariç zaman zaman kardeşlerin de senin bebeğinle ilgilenmezler mi?
Misal benım 9-11 yaslarında yeğenlerim var..2bucuk yasındaki kızımın herseyıyle saatlerce ılgılenıyorlar..onlar sayesinde biraz nefes alabiliyorum..
Hem kızımla bıkmadan usanmadan oyun oynuyorlar..benım oyun kapasıtem bı yerde tıkanıyor..
Onlar varken asla beni aramıyor kızım..belki senınkı de kardeşlerin sayesınde daha aktıf dısa donuk bı çocuk olur.
Ya benimki dahabhic torun falan buyutmedi nie bukadar mizmizlaniyo anlamiyorum biraz rahatina duskun slklya gelemiyo da ondanİlk kizima annem bakti. Cok da istekliydi ama zor geldi. İkinciye kesinlikle bakmam diyor. Oldukca iyi bir isim vardi ama bir senedir evdeyim. Cocuklar buyudukce masraflar artiyor. Hem calismak sosyal olma acisindan da cok onemli. Kizim iki yasina gelsin ben de tekrar calisicam.
Mutlaka bende aglicam rezil olucam hemdeİş yerinde çok ağladığımı bilirim kızımdan dolayı ama çalışmaya mecburdum , zengin insanlardan değildik geçti o zamanlar şimdi üniye gidiyor darısı senin çocuğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?