- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Aktarsa karataş satılıyor ben onunla bıraktıydım şiddetle tavsiye ediyorum hem sen hem bebişin sıkıntısız atlatırsınız:) kolay gelsin :)2 yaşına gelen kızımı artık emzirmeyi bıraktırmak istiyorum ama çok umutsuzum..Salça sürdüm sildi,bant yapıştırdım çıkardı, güzelce konuştum yara oldu emme kızım artık diye oturup hüngür hüngür ağladı...Üzülünce memede,ağlayınca memede,uyurken memede her an memede..3.4 aydır dahada bağlandı...Sabaha kadar emzik gibi birakmiyor...Vakti geldi ve bende artik bunalmaya basladim ama hic umudum cesaretim yok nasil baslayacagim ne yapacagim. Diger kizimda boyle cok bagliydi krizler gecirerek birakti 15 gun agladi oyle olacak diye cok korkuyorum bir turlu baslayamiyorum ayirmaya...Birde sabır taşı diye bisey varmis aktarda kullanan oldumu ne ise yarıyor
20 aylik cocuk nasil konusuyorAçılın sütten 4 gün önce kesmiş taze kişi geldikızım 20 aylık. Annecim artık süt bitti. Ama istersen sevebilirsin konuşabilirsin oksayabilirsin diyorum. Tabi tshirt hiç açılmadan oluyor bunlar. O da konuşuyor sarılıyor yatıyor falan. Sonra çok uzatmadan bu merasimi oyuna yönlendiriyorum. Bizde ağlamanın çözüm olmadığını başından beri biliyor sıpa pek etkilenmeyiz
9 gün oldu bıraktı. 2.5 yaşında ve çok bagimliydi. Önce sadece uyurken emicez dedim sonra 2 hafta boyunca konuştum bak yaz geldi tadı bozulucak vs diye. En son da nar ekşisi sürdüm o gece hiç istemedi. Ertesi sabah geçti mi bi bakayım dedi denedi ve ogurdu. Şimdi kendi kendine uyuyor bi tek uyku düzenimiz aşırı bozuldu bi de sinir krizi geciriyor ona çok canım sıkılıyor.2 yaşına gelen kızımı artık emzirmeyi bıraktırmak istiyorum ama çok umutsuzum..Salça sürdüm sildi,bant yapıştırdım çıkardı, güzelce konuştum yara oldu emme kızım artık diye oturup hüngür hüngür ağladı...Üzülünce memede,ağlayınca memede,uyurken memede her an memede..3.4 aydır dahada bağlandı...Sabaha kadar emzik gibi birakmiyor...Vakti geldi ve bende artik bunalmaya basladim ama hic umudum cesaretim yok nasil baslayacagim ne yapacagim. Diger kizimda boyle cok bagliydi krizler gecirerek birakti 15 gun agladi oyle olacak diye cok korkuyorum bir turlu baslayamiyorum ayirmaya...Birde sabır taşı diye bisey varmis aktarda kullanan oldumu ne ise yarıyor
Niye şaşırdınız ? Kendilerini ifade edebilecek kadar konusabiliyolar20 aylik cocuk nasil konusuyor
her çocuk birbirinden farklıdır 20aylık bir çocuk gayet rahat derdini anlatacak kadar konuşabilir kendi çocuklarımdan biliyorum birisi 20aylıkken herşeyi konuşurken diğeri onun o konuştuklarını 3yaşındayken anca söylemeye başladı20 aylik cocuk nasil konusuyor
Bnmki konuşmuyor sadece meme anne baba hadi al bunlari biliyor ondan sasirdimNiye şaşırdınız ? Kendilerini ifade edebilecek kadar konusabiliyolar
Değişir bazısı geç bazısı erken konuşmaya başlıyorBnmki konuşmuyor sadece meme anne baba hadi al bunlari biliyor ondan sasirdim
Her emzirme konusuna sıkılmadan yazıyorum ve yazdığım herseyi zaten herkes kesin uygulamıs oluyor ne hikmetse ama gene yazacağım.
Meme bebeğin dostu, sıgınacak limanı. Korkutmayın lutfen.
Her bebek gibi benim oglum da memeye cok düşkündü
Ben once gece beslenmesini kestim. kalkıp agladıgında su teklif ettım, sarılmayı, kucağımda gezdirmeyi.. Buna bır haftada alıstı. Sonraki bır ay baska bır adım atmadım.
Sonra sabah kalktığında ve gece yatmadan once sut vermeye basladım. Elbette oglum gun İcinde sut hatırladıkca agladı. Memenin dinlendiğini, kendisı ıcın sut biriktirdiğini soyledım, ona sarıldım sakınlesmesı ıcın memeye dokunabılecegını memenin sut vermese de onu cok sevdiğini soyledım.
İki ay kadar sonra gece uyumadan once sut talep etmemeye basladı. Ben de sabahları ondan once kalkıp kahvaltı hazırladm uyanınca ac olduğu İcin sut istiyordu cunku boylece bitti.
Merhaba, gece beslenmesini oglum 20 aylıkken bıraktım. Ben gece sütü, beyin gelişimine faydalı diye devam ettim 20 ay. Tabii çalışmıyorum, ev annesiyim.Alakasız olacak ama gece beslenmesini ne zaman bıraktınız? Benim kizim 1 yaşında olacak bu hafta. Yaklaşık 2 ay sonra ise baslayacagim. Uzmanlar 1 yas sonrası gece beslenmesi kesilmeli diyor ama bilemiyorum o yüzden size sormak istedim. Gece çok sık uyanıyor sürekli meme arıyor, su an evdeyim ona ragmen zorlaniyorum. Çalışırken nasıl olacak diye endiseleniyorum. Bir taraftan da gündüz zaten yanında olmayacağım, gece emzirmeye devam mi etsem diyorum. Çok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?