- Konu Sahibi anneoldummutluyum
arkadaşlar kızım 3 yaşında. yaklaşık 1 yıldır gündüz bezlemeyi bırakmıştım idrarınıda kakasınıda gayet güzel yapıyor. tuvalete bazen tek başına bile giriyor. 1 ay önce gecede bezden vazgeçmeye karar verdim. havalar ısındı hem rahat rahat yatsın diye hemde artık yaşı geldi öğrensin diye... ama 1 aydır aynıyız her gece altına yapıyor. çarşaf pike pijama yıkamaktan çok yoruldum. mesela 12 gibi uyusa 2 yada 3 gibi kaldırıyorum klozete otutturup yaptırıyorum ama bazen kalktığımda daha 2 saat olduğu halde ıslatmış oluyor
( kendi çok ağır 23 kilo kolay değil üstünü başını değişemiyorum belim acaip ağrıyor gücüm yetmiyor... gece bile çamaşır yıkar oldum. makinenin sesinden uyuyamıyoruz bu gece 3 te yine altını ıslatmıştı üstünü değiştim sahurumu yaptım 6 da kalktım tekrar çişe tuttum yaptığı halde sabah ben işe giderken saat 8 gibi uyandı yanıma geldi baktım gözüme baka baka işiyor... kızım gündüz sen hep tuvalete yapıyorsunya neden altına yapıyorsun diyorum anne hep unutuyooooommm diyor. ben işe gittikten sonra uyanınca mutlaka yapıyormuş. babası ben görüyorum altı kuru diyor kalkıp beni uyandıracağı zaman hemen yapıyor diyor. tekrar bezede dönmek istemiyorum. ne yapayım başına gelen varmı? arkadaşlar doktora götür bi film çeksinler diyorlar. sizler neler yaptınız?