Kızımı kaybediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Kızım 19 aylık doğduğundan beri hamileyken eşimle kötü şeyler yaşadım, şimdiki aklım olsa hamile iken ayrılırdım ama yapmadım , Doğumdan sonra bir boşanma denedim yine başaramadım , şimdi eşimle büyütüyoruz çocuğu ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum çok mutsuzum, benim bu depresif mutsuz halim kızımı benden uzaklaştırıyor eşime yakınlaşıyor, yurtdışında yaşıyorum, türkiyede ailemin yakınına gitmek istiyorum, babam Türkiye’ye gelme cehennem diyor , rezil olursun diyor ama yurtdışıda bana iyi gelmiyor annemi çok özlüyorum

Neden cehennemmiş cennet türkiyemiz. Baban heralde sorumluluktan kaçma peşinde.. Maddi olarak mı bahsediyor. Ama herşey paramı yalnız olmaz bu hayatta diyor çizgifilm de Bi şarkıda şuan. Yalnız olur mu insanın ailesi ne zamn yanında olcak böyle Bi durumda olmucak ta. Hiç mi birikiminin mesleğiniz yok burda geçinebilcek.

Cocuklarherseyi hisseder size kötü bir es olabilir ama çocuğuna iyi bir babaysa kızınız bunu bilmez ancak siz yaşadığınız olumsuzlukların etkisiyle kızınıza davranirsaniz üzgünüm ama babaya karşı daha çok itmiş olursunuz ne sorunlar yaşayıp çocuklarına yansıtmayan insanlar var psikolojik ya da psikiyatrik yardım alın

Depresif halden cikin kizinizla vakit gecirin madem esinizden bosanamiyorsunuz onu takmayin o yokmus gibi davranin. Tabi isiniz varsa bosanin gecinebilecekseniz ama olmuyorsada biseyler bulun

Keşke başlığı farklı açsaydınız ya. Kızınıza bişey oldu sandım sabah sabah içime öküz oturdu.

Güzel bir mesleğim var , masterAda başvurdum boğaziçinde onu tamamlamak istiyorum , eşim ama kızımı Türkiye götürmemi istemiyor, kızım da babasına o kadar bağlandık benim kucağıma hiç gelmek istemiyor, hep babasının peşinde bunu başkalarına da yapıyor ben çok üzülüyorum

Depresif halden cikin kizinizla vakit gecirin madem esinizden bosanamiyorsunuz onu takmayin o yokmus gibi davranin. Tabi isiniz varsa bosanin gecinebilecekseniz ama olmuyorsada biseyler bulun
Çıkamıyorum bir türlü annemi çok özlüyorum, çok sıkıcı bir ülkede yaşıyorum , mesleğim var ama mutlu değilim

Zor bir durum , yalnızlıktan bunaldınız sorunlar size daha büyük gibi mi gelmeye başladı
Yoksa gerçekten eşinizle aşılamaz sorunlarınız mı var
Bunları derinlemesine düşünün..
Hala birbirinizi seviyorsanız ve affedilmeyecek şeyler yaşanmadıysa. Kızınız için orta yolu bulmaya çalışın
Allah yardımcınız olsun

Çocuk kim ilgi gösterirse ona baglanır canım iki gün oyna gezdir yedir senin paça dan ayrılmaz. Eşin türkiyede yaşamak istemiyor anlaşılan. Valla anca tatile diye gelip kalırsan türkiyede anca Ozamn kızına yerleşirsin. Zaten türkiyede asla babasına vermezler sende kalır yaş itibari ile. Eşinde Bi hatun bulur istemez enişte oluyor çogu evlenince derler. Önemli olan aileni ikna et.

O bi kız
Babaya fazlaca düşkün olması normal bu dönemde

Çocukla oyna gez ye iç yat senede anlaşır yaa daha 2 yaşnda bile değil canım üzülme hemn değişir o. Sen kafaya koydun sa eşine güven ver çocugu al tatil modunda gel türkiyeyle sonrada boşanma davası aç. Ama 1 2 ay sabret ortamı yumuşar. Taktik yap yaa uyanık ol.

Peki kızım ? Babasına o kadar bağlandıki
Türkiye’de 19 aylık bebeği babasına verecek mahkeme yok yurtdışını bilemem. Babasını sevmesi de çok normal. Ama siz bu ruh hali yüzünden yeterince ilgilenemediyseniz bağ kuramamış olabilirsiniz. Çocuk ona bakana, ilgilenene bağlanır.

Yardım alın.
Dil bilginiz yeterli değilse turkiyede online çalışan psikologlar var , mutlaka ulaşın hemen başlayın .
Zor ama biraz süre ile cok daha iyi bir psikolojiye gelirsiniz

30 aylık kızım benden başka herkese çok olgun davranıyor hele babasına tam bir sevgi yumağı ne derse yapıyor bi oyunlar bi kahkahalar ama bana ağlamak inat hatta mızmızlanmak had safhada ihtiyaçlarını bile savaş halinde yapıyoruz dışarı çıkınca yanımdan kaciyor bi müddet beni mi sevmiyor istemiyor diye düşündüm ciddi ciddi pedagoga da gittik hicbir sorun yok böyle kabul ediyorum artim

Benzer durum desenize pedagog ne diyor :/

Çıkamıyorum bir türlü annemi çok özlüyorum, çok sıkıcı bir ülkede yaşıyorum , mesleğim var ama mutlu değilim
Nerde yasiyorsunuz anne nizi ozluyorsaniz gidin gorun gelin mutlu olmak zorundasiniz hepimizin sorunlari var ama cocugumuz icin mutlu olmak zorundayiz yada sonuclarina katlanmak zorundayiz. Bence mutlu olmaya bakin eger o adamla yapamiyorsaniz turkiuede is ayarlayip oraya yerlesin hatta parada biriktirin gitmeden

Kreş önerdi algıları ve merak seviyesi çok yüksekmiş bu yaşta bunların normal olduğunu dört yaşına kadar kurallara uymasını beklemeyin sadece siz doğru olanı yapın zamanla alışacak kurallara dedi ve benim daha çok sevgi vermemi sevgi deposunun tamamen dolu olması gerektiğini söyledi 7 yaşında oğlum var birbirlerinden beni kıskanıyorlar da. Gece uyanınca bile yanıma geliyor sütünü benden istiyor babası verirse kızıyor ancak uykuya geçeceğine beni kendi yatağımdan itiyor ve babasıyla uyuyor

Bu dönemsel bir tepki. Kızın babaya düşkün olması da normal. Anne sevgisi başkadır.

Madem ruh haliniz iyi değil, bunun farkındasınız , öyleyse tedavi olun. Kızımızla kaliteli zaman geçirmeye çalışın.

Evliliğimiz de sorunlarınız ne tam bilmiyoruz ama kızınız için iyileştirme yoluna bakın.

Mesleğinin varmış. Her şeye baştan başlayabilirsiniz.

Madem üzülüyorsunuz , ayağa kalkmak zorundasınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…