- 24 Eylül 2010
- 6.177
- 20.210
- 548
İstifa ettikten sonra bazı branşlarda belli bir süre yeniden başvuru yapılamıyor. İyice araştırmışsınızdır umarım.Evlilik sebebiyle fesh edicem tazminat alıp.. en son aldığım kpss puanim daha yüksek Ege alım yaparsa veya devlet alım yapacak atanabiliyorum yani yakma durumu olmayacak inşallah ...inan bana bu anne ve babayla 1 gün geçirmek dahi çok zor geliyor
Evlilik sebebiyle istifa edicem araştırdım bu yüzden tercih yapabiliyorum zaten 1 yılı doldurmama az kaldı sabredebilirsem doldurmayı planlıyorum evlensem dahi..bakalım hayırlısı gerçekten sabır gucum kalmadı sevdiğim adam ayakta tutuyor beni Allah'ın izniyle ...hasta bir kadın psikolojik olarak ve ilacını kullanmıyor ömrümü yiyor resmen ...onun yuzunden hemen evlendim onun yüzünden hemen bosanamadim bu eve gelme korkusuyla ..dayak yesem dahi sabrettim ..son ana kadar dayandım...bu kadından nefret ediyorum ..babam pasiftir..beni sever ama babamı gaza getiriyor üzerime salıyor .sürekli dolduruyor...babam pişman oluyor sonra ama asla onuda affetmiyorum...bir daha Allah göstermesin bu eve gelmeyim nolur gelmeyim .İstifa ettikten sonra bazı branşlarda belli bir süre yeniden başvuru yapılamıyor. İyice araştırmışsınızdır umarım.
Allah iyilik versin. Ben aile her zaman en iyisini bilir modunda değilimdir zaten. Travmaların bir çoğu en çok güvendiğimiz kişiler olduğu için ailelerimizden geliyor. Dışarıdakilere karşı bir kabuğumuz var ama ailemize açığız, oradan darbe gelince çok etkileniyoruz.Evlilik sebebiyle istifa edicem araştırdım bu yüzden tercih yapabiliyorum zaten 1 yılı doldurmama az kaldı sabredebilirsem doldurmayı planlıyorum evlensem dahi..bakalım hayırlısı gerçekten sabır gucum kalmadı sevdiğim adam ayakta tutuyor beni Allah'ın izniyle ...hasta bir kadın psikolojik olarak ve ilacını kullanmıyor ömrümü yiyor resmen ...onun yuzunden hemen evlendim onun yüzünden hemen bosanamadim bu eve gelme korkusuyla ..dayak yesem dahi sabrettim ..son ana kadar dayandım...bu kadından nefret ediyorum ..babam pasiftir..beni sever ama babamı gaza getiriyor üzerime salıyor .sürekli dolduruyor...babam pişman oluyor sonra ama asla onuda affetmiyorum...bir daha Allah göstermesin bu eve gelmeyim nolur gelmeyim .
Ay iyi bari ya uzuldum biran. Su saatten sonra bakma kimsrnin eline.Evlilik sebebiyle fesh edicem tazminat alıp.. en son aldığım kpss puanim daha yüksek Ege alım yaparsa veya devlet alım yapacak atanabiliyorum yani yakma durumu olmayacak inşallah ...inan bana bu anne ve babayla 1 gün geçirmek dahi çok zor geliyor
Cocuklar hissediyor canim uzme kendini rahat ol gerekirse sinir haplari kullan. Ben bazi gunler asiri sinirli ve stresli oluyorum yada sevmedigim bir insan gorunce cok huzursuz oluyorum inanir misin daha 6.5 aylik benden kacmaya calisiyor babssini gordukce agliyor onu almasi icin. Bendense esimle vakit geçirmeyi cok seviyor. Huzursuz oldugum gunlerde surekli ağlıyor ne yaparsam susmaz. Bence sisin psikolojiniz kizinizi cok etkileyecek dikkat edinKızım 19 aylık doğduğundan beri hamileyken eşimle kötü şeyler yaşadım, şimdiki aklım olsa hamile iken ayrılırdım ama yapmadım , Doğumdan sonra bir boşanma denedim yine başaramadım , şimdi eşimle büyütüyoruz çocuğu ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum çok mutsuzum, benim bu depresif mutsuz halim kızımı benden uzaklaştırıyor eşime yakınlaşıyor, yurtdışında yaşıyorum, türkiyede ailemin yakınına gitmek istiyorum, babam Türkiye’ye gelme cehennem diyor , rezil olursun diyor ama yurtdışıda bana iyi gelmiyor annemi çok özlüyorum
Esimi saglikli görmüyorumEger Avrupa'daysaniz kizinizi Türkiye ye getirmek gibi bir kötülük yapmayin, sebeplerini biliyorsunuzdur egitimli bir insansiniz.
Ayrica bir cocugu anne ya da babasindan bu sekilde ayirmak da cok zalimce.
Bazen hayat fedakarlıklar gerektiriyor, psikolojik destek alin, boşanın ama kizinizla esiniz arasina kitalar sokmayin.
Evlılıgınızde psikolojisi saglıklı olmayan bir kisi var o da esin degıl.Esimi saglikli görmüyorum
Yok o bu konu degil.Esimi saglikli görmüyorum
Esimi saglikli görmüyorum
Bilmem. Sağlıklı mi?
Noluyor yav ben nerdeyim hangi zamandayizYok o bu konu degil.
Diğer konuda bana yazacaktınız
Bütün eski konulara tek tek donecek miyiz böyle?
Bunun cevabını da bir baska konuya mi yazacaksınız?
Kızım 19 aylık doğduğundan beri hamileyken eşimle kötü şeyler yaşadım, şimdiki aklım olsa hamile iken ayrılırdım ama yapmadım , Doğumdan sonra bir boşanma denedim yine başaramadım , şimdi eşimle büyütüyoruz çocuğu ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum çok mutsuzum, benim bu depresif mutsuz halim kızımı benden uzaklaştırıyor eşime yakınlaşıyor, yurtdışında yaşıyorum, türkiyede ailemin yakınına gitmek istiyorum, babam Türkiye’ye gelme cehennem diyor , rezil olursun diyor ama yurtdışıda bana iyi gelmiyor annemi çok özlüyorum
Ya birak gelmesinler bizim derdimiz bize yetiyor ablanın bir dünya derdi varTürkiye cehennem mi?
Rezil olursun dediğine göre baban ülkeyi hala 70 lede sanıyor..niye rezil olacakmissin?
Off kim hortlattı bu konuyuBoşanıp ülke değiştirme olayına çok karşıyım. Çocuğun anneye olduğu kadar babaya da ihtiyacı var. Zorunluluk olur falan oralar ayrı, ama sırf kendinizi düşünerek böyle bir şey yapmamalısınız.
Ya birak gelmesinler bizim derdimiz bize yetiyor ablanın bir dünya derdi var
Konu sahibinin cani sıkılmış kaç senelik yorumlara cevap vermeye başladıOff kim hortlattı bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?