Nette bununla ilgili birsürü yazı var kuduz virüs kapabileceğine dahil zaten pimpirikli biriyimYok artık yani tabikide birsey olmaz
İyi geceler kk akşam kızım babasıyla yürürken arabanın yanında sokak kedisine yaklaştılar sevmek için kedi kızımın bacagını çizmiş ağlama felan olmadı eve geldiğimizde fark ettik sabunla yıkadım kolonyayla sildim kısa ve cok derin değil 2 tane çizik var kızımın bacagında bişey olurmu başına gelen varmı bu arada kızım 2 yaşında
Uyudu kızım doktora tabikide götürcemDoktora götürmeme sebebiniz?
Hemen götürün, aşı yapılacaktır.
%8?Geçen bir kedi benim elimi kolumu kaptı kan revan, tırmık ne kelime, hiçbişey olmaz kuduz vakalarının %92si köpeklerden kaynaklanıyor, iltihap falan da olmaz kediyle büyüdük bizler
Araştırdım olma ihtimali varmış kafamı çok karıştıtdı sabah ilk işim doktora götürmek olacakDoktora danışmanızda fayda var. Kedi tırmalamasıyla kuduz veya tetanoz bulaşabiliyormuş. Doktora danışmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.
Kedi tırmalaması kuduz yapmaz.Nette bununla ilgili birsürü yazı var kuduz virüs kapabileceğine dahil zaten pimpirikli biriyim
Mutlaka götürcem teşekkür ederimDoktora muhakkak götürün sokak kedisi olduğu için aşı yapıyorlar benim yiğenim küçükte değil 25 yaşında sokakta.kedi severken tirmalamis kedi 3 doz numune de aşı yaptılar tedbir amaclı ihmal etmeyin derim geçmiş olsun.
Güzel bir rakam
Türkiyede kuduz vakasi neredeyse yok.ama siz yinede ne olur ne olmaz doktora gidin kuduz aşısı olsun kızınz.geçmiş olsun.İyi geceler kk akşam kızım babasıyla yürürken arabanın yanında sokak kedisine yaklaştılar sevmek için kedi kızımın bacagını çizmiş ağlama felan olmadı eve geldiğimizde fark ettik sabunla yıkadım kolonyayla sildim kısa ve cok derin değil 2 tane çizik var kızımın bacagında bişey olurmu başına gelen varmı bu arada kızım 2 yaşında
Bişey olmaz korkma benim kızım özellikle tırmalatıyor kendini hiç bişey olmadı çok şükür senin yavruna da olmaz merak etmeNette bununla ilgili birsürü yazı var kuduz virüs kapabileceğine dahil zaten pimpirikli biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?