- 25 Temmuz 2013
- 13.115
- 53.498
- 798
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Sonra çocukta cinsel travma olsun vajinismus olsun evlilik hayatı olamasın.Bi yerde görmüş olabilirlermi ? 9 yaşındaki kız nerden bilsin yahu mast yapmayı yüksek ihtimal görmüştür aynısını denemistir belkide evde anne babasını gördü sordu ve oyun oynuyoruz dediler olamaz mı? Oyle bir oyun olmadığını kızınıza anlatın büyük tepki vermeyin kötü bisey olduğunu mikrop falan kapacağını söyleyin
Ama çocuklara çok tepki vermemiş zaten. Kızı arkadaş edinmek için her istenileni yapabilecek kapasitede diye üzülüyor. 9yaşındaki kızın annesinin azarlayacağı kadar bi tepki vermemiş.Abartın kekini de kabartın. İki minik çocuk. Öpüşse bile cinsellik amaçlı öpüşmez. Evcilik için anne baba takliti yapmışlardır falan. Fazla tepki vermişsin. Ben 9 yaşındaki çocuğun annesi olsam seni baya azarlardım. Kaldı ki o da kız çocuğu.
Yakaladım deyince yetişkin 2 genç kız sandım ben de
Pes gerçekten herkes ne kadar normal karşılamış.Baana malesefki normal gelmiyor boyle kizima tabikide ogreytim 2 sene anaokuluna gotti esrayida suclamiyorum ailesinin bu rahatligi beni rahatsiz etti evet esimlede kinustum daha gorusmeyide dusunmuyoruz 10 tane cocuk buyutmedim ilkdefa basima gelen bi olayda tabikide tecrubeli annelerden fikir akmak icin buraya kostum siz nasil yaptınız nasil davranmam lazim vss ben zaten kendimi sucluyorum demekki yeterli kadar dikkat etmemisim die benim burdaki amacim nasil davranmam gerektigi nasil olaylari idare ettiginz surda iki uc icinzdeki cirkefligi cikartmayin cunku benm icin durum bu kadar olumlu anlayisli karsilayabilcegim durum deil iste travma yasanmasin olmasin die ugrasiyorjm
Bir yerden görmesine gerek yok, bu yemek yemek kadar doğal bir içgüdü ve her canlı kendini keşfeder. Taş devrinde olsa dağa taşa sürterek keşfeder, tavsiyeniz ne kadar travmatize etici; bu kadar vajinismuslu, orgazm nedir tatmayan, zevk alamayan kadınların bu coğrafyada neden bu kadar fazla olduğuna şaşmamak gerek. Bu öcü, kaka, kötü, mikrop olarak nitelendirilecek bir şey değil.Bi yerde görmüş olabilirlermi ? 9 yaşındaki kız nerden bilsin yahu mast yapmayı yüksek ihtimal görmüştür aynısını denemistir belkide evde anne babasını gördü sordu ve oyun oynuyoruz dediler olamaz mı? Oyle bir oyun olmadığını kızınıza anlatın büyük tepki vermeyin kötü bisey olduğunu mikrop falan kapacağını söyleyin
Ben okul öncesi dönemde, parkta salincak diregine tırmanırken klitorisi keşfetmiştimBir yerden görmesine gerek yok, bu yemek yemek kadar doğal bir içgüdü ve her canlı kendini keşfeder. Taş devrinde olsa dağa taşa sürterek keşfeder, tavsiyeniz ne kadar travmatize etici; bu kadar vajinismuslu, orgazm nedir tatmayan, zevk alamayan kadınların bu coğrafyada neden bu kadar fazla olduğuna şaşmamak gerek. Bu öcü, kaka, kötü, mikrop olarak nitelendirilecek bir şey değil.
Allah askina 6 yasindaki cocuga nasil net acik bi sekilde anlatabilirim 18 yasindaki cocuktan bahsetmiyoruz bize annelerimiz boyle karsisina alip anlattimi!!!!!Bir yerden görmesine gerek yok, bu yemek yemek kadar doğal bir içgüdü ve her canlı kendini keşfeder. Taş devrinde olsa dağa taşa sürterek keşfeder, tavsiyeniz ne kadar travmatize etici; bu kadar vajinismuslu, orgazm nedir tatmayan, zevk alamayan kadınların bu coğrafyada neden bu kadar fazla olduğuna şaşmamak gerek. Bu öcü, kaka, kötü, mikrop olarak nitelendirilecek bir şey değil.
Yazım tarzınız öyle irrite edici ki anlatamam. Tabii ki kimse böyle bir şey yaşasın istemez çocuğu için. Ama gelişim dönemlerinin bir parçası maalesef. Kimi çocuk yaşar bunu kimisi de yaşamaz. birçok üye açık yüreklilikle biz de yaşadık dedi. Sinir bozup vay ben normal karsilayamam benim için anormal diye bir şey yok. Bunun sizin açınızdan bizim açımızdan gibi bir durumu olamaz. Çocuğunuzla konuşun olmadı mı diliniz mi dönmedi açın YouTube de çizgi film şeklinde mahremiyet videoları var cocukalr için onları izleyin beraber.Baana malesefki normal gelmiyor boyle kizima tabikide ogreytim 2 sene anaokuluna gotti esrayida suclamiyorum ailesinin bu rahatligi beni rahatsiz etti evet esimlede kinustum daha gorusmeyide dusunmuyoruz 10 tane cocuk buyutmedim ilkdefa basima gelen bi olayda tabikide tecrubeli annelerden fikir akmak icin buraya kostum siz nasil yaptınız nasil davranmam lazim vss ben zaten kendimi sucluyorum demekki yeterli kadar dikkat etmemisim die benim burdaki amacim nasil davranmam gerektigi nasil olaylari idare ettiginz surda iki uc icinzdeki cirkefligi cikartmayin cunku benm icin durum bu kadar olumlu anlayisli karsilayabilcegim durum deil iste travma yasanmasin olmasin die ugrasiyorjm
Usten usten yazmiyorum herhangi boburlenmemde yok sadece kabullenemiyorum herkezin farkli iste yasadim seyi normallestiremiyorum icimde beynimde daha kotu seneryolar oluyo 1 sinifa gidicekler okuldaki arkadaslari vs travya yaratmayin demisler ya bende onun icin ugrasiyorum cocuguma suanda nasil yardimci olabilirim die dusunuyorum yorumlarinizi okuyarak bisiler cikartmaya calisiyorum beni elestirmek yerine yardimci olmaniz yeterliYazım tarzınız öyle irrite edici ki anlatamam. Tabii ki kimse böyle bir şey yaşasın istemez çocuğu için. Ama gelişim dönemlerinin bir parçası maalesef. Kimi çocuk yaşar bunu kimisi de yaşamaz. birçok üye açık yüreklilikle biz de yaşadık dedi. Sinir bozup vay ben normal karsilayamam benim için anormal diye bir şey yok. Bunun sizin açınızdan bizim açımızdan gibi bir durumu olamaz. Çocuğunuzla konuşun olmadı mı diliniz mi dönmedi açın YouTube de çizgi film şeklinde mahremiyet videoları var cocukalr için onları izleyin beraber.
Çocuğunuz 4 yaşındayken cinsel organlarını sormuş size. Eşinizle ne diyeceğinizi bilememissiniz çocuk merak ediyor işte. Bu ilk kez sizin başınıza gelmedi. yüzlerce makale var bununla ilgili. Sinirlenip ben kabul edemem vay efemdim nasıl olur ben sizden değilim gibi üstten üstten yazmaya çalışmayın.
Kızınıza yaptığı ve arkadaşıyla keşfettiği davranışın çok özel ve doğal bir durum olduğunu, hoşuna gidebileceğini, yalnız herkesin içinde yapılmaması gerektiğini odasında ya da banyoda bireysel yapılması gerektiğini söyleyebilirsiniz, mahremiyetin önemini anlatabilirsiniz; fakat bu süreçte kızmayın öfkelenmeyin veya onu suçlu hissettirmeye çalışmayın.Allah askina 6 yasindaki cocuga nasil net acik bi sekilde anlatabilirim 18 yasindaki cocuktan bahsetmiyoruz bize annelerimiz boyle karsisina alip anlattimi!!!!!
anlatması gerekirdi işte.Allah askina 6 yasindaki cocuga nasil net acik bi sekilde anlatabilirim 18 yasindaki cocuktan bahsetmiyoruz bize annelerimiz boyle karsisina alip anlattimi!!!!!
Cocuklar akıllı, söyleyince anlıyor.Allah askina 6 yasindaki cocuga nasil net acik bi sekilde anlatabilirim 18 yasindaki cocuktan bahsetmiyoruz bize annelerimiz boyle karsisina alip anlattimi!!!!!
Cok dikkatli ve bilgili olmamiza ragmen, bizim başımıza akraba ve okul ortaminda 2 kere geldi, belirttiğim gibi davrandim.Cocuklar akıllı, söyleyince anlıyor.
Bolca ünlem işareti koymak yerine, sakinleşip uygun bir vaktinizde kızınızla baş başa tekrar konuşabilirsiniz.
Önceden verdiğiniz bilgileri tekrar etmenizde yarar var.
İnsanlarla iliskisine dikkat etmesini söyleyin, hoşlandığı şeyleri biriyle degil yalnız yapabilecegini söyleyin. Bu yaşlarda vücudu tanimak icin cocuklarin meraklı olabilecegini belirtin.
Tamam 6 yaş küçük bir yaş ama psikologlara göre cinselliğin uyandığı bir yaştır aynı zamanda.
Vücudun özel yerlerine sadece gerektiği durumlarda (banyo, kaza vb.) anne-baba ile doktorun dokunabileceğini söyleyin.
Bir de kendini suçlu hissetmesin diye, "herkesin böyle dogru davranışı unuttugu, hata yaptığı zamanlar olabilir, dikkatli olalım bir daha yaşanmasın, üzülmek istemeyiz" deyin.
Okul çağında ise rehber öğretmenle de konusabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?