Kizimi kizla yakaladim

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
224
57
298
30
Merhaba 6 yasinda kizim var bugun akrabann evinde 9 yasindaki kiziyla oynuyordu bende bahcedeydim kizimla esra odada oynarken kapıyı kapatmislardi 3 defa uyardim kapi acik kalsin die o arada servis vs yapiyorjm kapının kapalı oldugunu gordugumde kapiyi actim esra ayaklarini uzatio oturmus benim kizim onun ustunde sarilmis sanki oousuyolar gibi sok oldjm sakince napiyksunuz ne oynuyosunuz dedim ayi ve ari oyunu bi telasla esra anlatmaya basladi kizim hemen korkulu bakislarla oda bisiler aatmaya calisti esra cik odadan kizimla konusucam dedim napiyosunz annecim dedigimde cok utaniyorum diyerek aglamaya basladi neden kucagina oturdun dedim oyu. Oynuoduk sariliyorum dedi seni optumu dedimyanagimdan optu bende optum dedi ama gördüğüm sekil hic hosuma gitmedi benmi cok abartiyorjm kizimin boyle seylerle hic alakasi ilgisi yoktur asiri derecede oyun duskunu cocuk duskunudur ona kusuyorum sunu yao deseler hemen yapar napicagimi nasil davrancahimi bilemedim eve dondum ama kendi kendimi yiyorjm nasil anlatmaliyim ona ona bisisler yaptirmak istediklerinde yapmamasi gerektigini sirf oyun icin herseyi yapabilicek sekilde yardim fikir lutfen

Anne değilim ama büyük ihtimalle arkadaşı mast yapmayı öğrenmiş ve orgazm olmuş gibi. Genelde bu tarz davranıslar mast yapmayı öğrendikten sonea cıkıyor cevremde cok örneği var. Ya da ona da bunu ysptırcak biri olmus hoşuna falan gitmiştir tekrarlamaya kalkmıştır. Kızınıza yanlış olduğunu uygun bir dille anlatın genital bölgesi iöin falan bir konusma ayarlayın isteğin dısında kimse sana dokunamaz öpemez eğer öyle olursa tepki ver gbi

İkisi de çocuk keşif zamanı çok normal lütfen çocuğunuza büyük tepkiler vermeyin bir çok çocuk zaten evcilik oynarken bunu yaşıyor ben de anaokulunda yapmıştım 5-6 yaşında
Kapıları kapatmayın göz önünde oynasınlar büyük tepki vermeyin ileride travmaya dönüşmesin

Hemen panik yapmayın. Anne olarak sizi anlıyorum. Karşı taraftaki kızda çocuk 9 yaşında diyorsunuz.
Artık her şey o kadar açık açık gösteriliyor ki belki sırf meraktan bile çok şeyi yapan çocuk var .
Ben 8-9 yaşındayken öpüşmeyi merak ettiğim için bir kız arkadaşımla öpüşmüştüm.
Ama kadınlara karşı ilgim yok. Evliyim 3 çocuğum var :) yani o sadece meraktı bunu deneyebileceğim o arkadaşım vardı o an ve onunla denedim. Öyle diyeyim.

İstemediği şeyleri yapma konusunda da, hep hatırlatın. Ama eğer karşılığında bir şey vaat ediliyorsa yani mesela ‘şunu yaparsan, sana bunu veririm- alırım ya da oynarım’ gibi o zaman istemeyerek değil her ne yapılıyorsa isteyerek yapmış olacak. Amacına ulaşmak için o anda kabul edecek. Kızınıza kimsenin kucağına oturulmaması gerektiğini ne olursa olsun kim isterse istesin böyle bir şeyin doğru olmadığını hep tekrarlayın.

Dışarıda arkadaşlarının her dediğini yapan bir davranış stili varsa bununla ilgili biz uzmandan fikir almanız gerekiyor.
Bu mesele sadece kız çocuğunun kucağında oturması vs ile ilişkili değil.
Toplumda yer edinebilmek için kendinden ödün vermeden davranmasını öğretmek gerekiyor. Bunun için de kızmak, küsmek değil de doğru bir şekilde değer algısını oturtmak gerekiyor.

Daha temkinli olun arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde ama memleket meselesine de çevirmeyin, çünkü karşısındaki kız da çocuk. Muhtemelen zevki keşfettiler, o yaşta hepimiz merak etmişizdir öpüşmeyi falan.
Ancak başkalarının her istediğini koşulsuz yapması sağlıklı bir durum değil, o konuda bi uzmandan yardım alın derim

Büyük tepki vermeyin şuanda kendini keşfetme dönemi, bir pedagog ile görüşüp daha sağlıklı yaklaşın olaya ...

Allah yardımcın olsun öncelikle
Geçen sene kızım dudagimdan öpmeye çalıştı bir kaç kez beni
Güzelce uyardım öpücük yanaktan olur diye
Şu anlık gözüm üstünde tekrar etmedi
Halbuki eşimle çok dikkat ederiz
Büyük ihtimal telefonda video izlerken gördü ve bende uyguladı
Ev içi durumunuza ve çevreye daha dikkatli olun böyle şeylerin olmaması için çok tatlı dille uyarın

İtiraf ediyodum bizde kız kuzenimle evcilik oyunu esnasında yapıyorduk bu öpme işini hala bazen aklimiza gelince utanuiriz ama güleriz bunu çok büyütüp kızın aklına sokmayın derim bu çok normal bu yaşta keşif ve bedeni anlama yaşı yalnız bırakmayın veya bakar olun yeterli

Başlık bir bana mı garip geldi?

Değerli anne, korkmayın şimdiden çocukları etiketlemeyin. Bu yaş grubu biraz meraktan evcilik oyunlarına anne - baba figürü ekleyebiliyorlar. Sakince yaklaşın, suçlamayın, yönledirmeyin.

Çocuklarınızı oyun oynarken hissetirmeden kontrol altında tutun.

Çocuklar için kendi sınırlarını çizmeleri gerektiğini anlatan, özel bölgelerine kimsenin dokunmaması gerektiğine dair kitaplar var böyle masal kitabı gibi,öğretici türde. Teyzem kuzenime anaokuluna başlamadan önce almıştı, beraber okuyorlardı. Kitap şocuklara göre uygun şekilde anlattığı için "nasıl anlatsam napsam" gibi düşünmesine gerek kalmıyordu. Siz de böyle bir kitap bulun, ya da youtube videolarına bakın çocukla nasıl bu durumu konuşacağınızı öğrenirsiniz. Ama en önemlisi sert tepki vermeyin, ona yanlış bir şey yaptığını hissettirirseniz, sizden saklar yaptıklarını.

Ben herhalde 8-9 yaşındaydım, bir kere sınıftan arkadaşımızın evine gitmiştik, evde anneler var, 5-6 çocuk varız. 2 kız, 2 erkek bizle yaşıt böyle öpüşmeli oyun oynamışlardı misafirlikte. Ben çok şaşırmıştım. Çünkü aynı yaştaydık. Onlarda çocuk sonuçta neyin doğru neyşn yanlış olduğunu, özel sınırlarını bilmiyorlardı. Öğretilmemişlerdi.

Abartın kekini de kabartın. İki minik çocuk. Öpüşse bile cinsellik amaçlı öpüşmez. Evcilik için anne baba takliti yapmışlardır falan. Fazla tepki vermişsin. Ben 9 yaşındaki çocuğun annesi olsam seni baya azarlardım. Kaldı ki o da kız çocuğu.
Yakaladım deyince yetişkin 2 genç kız sandım ben de

Bizde kız arkadaşlarımızla bu tarz oyunlar oynadık ve tamda bu yaşlarda başlıyor, sanırım hormonlar yavaş yavaş vücutta salınmaya başlıyor o yaşlarda, şimdi o arkadaşlarımı gördükçe çok utanıyorum çok büyük tepkiler vermeyin, şahsen ben o yaşta anneme yakalansaydım çok korkardım diye düşünüyorum.
Aslında Gizli ve yapılmaması gerektiğini o yaştaki çocuk çok iyi biliyor.

Ben ilkokula gidiyordum. Annemin bir arkadaşına giderdik. Onun da liseye giden asosyal bir oğlu vardı sürekli odasında.Annemler beni hep onun yanına göndermeye çalışırdı. Herhalde rahat konuşmak için. Bir gün tutturdu sen poponu aç azıcık iğne yapar gibi yapıcam diye. Oyun oynayacakmışız. İstemiyorum diyorum nasıl ısrar ediyor yaa küçücük yapıcam bak acıtmıcam hiç falan. Ben de utangaç bir çocuktum. Ama izin vermedim. Bir daha da girmedim yanına. Ama annemler baskıya devam ediyordu gitsene ağbinin yanına niye gitmiyorsun vs. bişey de söyleyemedim

6 yaş küçük bir yaş ama küçükken (6 değil tabii ki) biz de öpüşmeli evcilikler oynardik

Büyük tepki vermeyin şuanda kendini keşfetme dönemi, bir pedagog ile görüşüp daha sağlıklı yaklaşın olaya ...

Yazilariniz icin cok saolun bu yasimda inanin boyle bi seyle karsilasmak en korkutugm seydi cocuklara kizmadim sakin bi sekilde sordum benm bundan sonra nasil davranip soylememde ikilemde kaldim kizsamm dedginz gibi artik boyle bi olay oldugunda belki benden saklicak cok sakin kalamiyorum ki kizim ses tonumdan bilr anlayabilen bi cocuk rvet ne yaptiklarinn farkinda deiller ama bu beni cok cok korkutuyor ilk cocugum ve ilk defa boyld seyle karsilasiyorum kendimi cok yetersiz hissettim bi anne olarak ozel bolgeler konusunda bilgili hersehin farkinda ama kendk sinjrlarini cizemiyor anlatiyorum söylüyorum ama yapmiyor oyun oynamak soz konusu oldumi kendini unutuyor bunun önüne nasil gecicem bilmiyorum cok konjskan buyuk kucuk herkezle kinusur sohbet eder asla kimseden cekinmeyen bi cocuk bu bence cok telikeli geliyor cunku hayat artik o kadar masum deil..

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Bence şaşırmanız, endişe etmeniz çok normal. Çocuk sonuçta. Ben özel ders veriyorum lise öğrencilerine, çocuğum yok ama gözlemliyorum çocukları, hepsi her yaşta hala küçük, yetişkin değil akılları. Sizin kız daha da küçük.

Böyle birebir temaslarda, sınırları olması gerektiğini, kimseye izin vermemesi gerektiğini öğrenmesi gerekir. Birde naparsa ne görürse size gelip anlatsın diye tembihleyin. Öyle saklamasın.

Biz de komşu kızlarla yapmıştık 7-8 yaş falandık sanırım ve yalnız da değildik, 8 kız toplanıp aynı yerde meraktan denemiştik Tabii görünce şok oldunuz ama keşfetme süreci sanırım. Konuşun mutlaka, anlayacaktır

Bi yerde görmüş olabilirlermi ? 9 yaşındaki kız nerden bilsin yahu mast yapmayı yüksek ihtimal görmüştür aynısını denemistir belkide evde anne babasını gördü sordu ve oyun oynuyoruz dediler olamaz mı? Oyle bir oyun olmadığını kızınıza anlatın büyük tepki vermeyin kötü bisey olduğunu mikrop falan kapacağını söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…