Kızımı nasıl üzmeden ikna ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Trewtrew

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
26
-96
16
Merhaba arkadaşlar 11 yaşında kızımın aylarca ısrarlarına dayanamayıp eve cins kedi aldık 4 aydır bizimle birlikte kedi kızım aşırı seviyor ama ben kedinin tuvaletinin kokusundan tüylerinden çok huylaniyorum tiksiniyorum kedi bakmak çok sorumluluk isteyen birseymis mutfaktaki yemekleri yemesin diye kapıyı sürekli kapalı tutmak zorundayız açık birakinca herşeyi yalıyor çöpe dökmek zorunda kalıyoruz banyoda tuvaleti var orayida kapali unutunca etrafa tuvaletini yapıyor kediyi göndermek istiyorum kızım ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım bana bı akıl verin lütfen:(((

Sadece kızınızı değil kediyide düşünmek zorundasınız. Dili yok diye duyguları yok zannediliyor, hayır
Evi bildiği yerden ayrıldığında kısacık ömrüne dünya kadar mutsuzluk sığıyor.
Kedi kadar temiz hayvan yoktur ztn, sevince bile kendini temizler
Kendi kendinizi değiştirmeye çalışmanızı tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar 11 yaşında kızımın aylarca ısrarlarına dayanamayıp eve cins kedi aldık 4 aydır bizimle birlikte kedi kızım aşırı seviyor ama ben kedinin tuvaletinin kokusundan tüylerinden çok huylaniyorum tiksiniyorum kedi bakmak çok sorumluluk isteyen birseymis mutfaktaki yemekleri yemesin diye kapıyı sürekli kapalı tutmak zorundayız açık birakinca herşeyi yalıyor çöpe dökmek zorunda kalıyoruz banyoda tuvaleti var orayida kapali unutunca etrafa tuvaletini yapıyor kediyi göndermek istiyorum kızım ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım bana bı akıl verin lütfen:KK43:((

Tuvalet için yanlış birseyler olmalı kumu değiştirin kızınız günlük temizlesin hem sorumluluk almış olur

Yani hayvanin tuvaletinin kapisini kapatiyorsaniz nasil acipta girmesini bekliyorsunuz? Tutar tutar illaki kaçırır.

Yillar önce kuşum vardi annemde verdi ben istemedigim halde kuşumu hala affetmis degilim. Ki bence annemle aramdaki en buyuk kopus bununla basladi. Emin olun asla affetmeyecektir sizi.

Kedi bakmanın sorumluluk isteyen bir şey olduğunu yeni mi anladınız bu yaşınızda? Peluş hayvan değil canlı alıyorsunuz eve. Elbette kılı, tüyü, kokusu olacak. Benim de tüy hassasiyetim var, bu noktada anlayabiliyorum. Bu yüzden hiç evcil hayvan bakmayı düşünmedim.

11 yaşındaki kızınıza nasıl söz geçiremediniz? Gidip kendisi alıp getirmedi ya. Kızınız ne dese yapıyorsunuz madem kediyi göndermeyi de unutun. Şimdi de söz geçiremezsiniz o halde.

Bir heves alıp, hayvanı kendinize alıştırıp sonrasında eşya verir gibi başkasına vermek çok çirkin bir hareket. Kedi kuma yapar tuvaletini, kapıyı kapalı unutmazsanız evin içine de tuvaletini yapmaz. Yaptığınız eziyet, hayvana yazık. O hayvanı sahiplendiniz madem artık o da sizin evin bir bireyi. Nasıl kızınızı bir başkasına vermezseniz kediyi de vermemelisiniz

Kumun oldugu banyo kapisini kapatiyorlarmis. O zaman kaciriyormus. Kumluk mevzu degil yani

Ohoo ne yapmasını bekliyorlarki.
Gerçi versinler vazgeçtim daha anlaşılabilir ve mutlu bir hayatı olur.
Kedi açığa tuvaletini yapmaktan nefret eder yazık hayvana

Yani hayvanin tuvaletinin kapisini kapatiyorsaniz nasil acipta girmesini bekliyorsunuz? Tutar tutar illaki kaçırır.

Yillar önce kuşum vardi annemde verdi ben istemedigim halde kuşumu hala affetmis degilim. Ki bence annemle aramdaki en buyuk kopus bununla basladi. Emin olun asla affetmeyecektir sizi.
Zaten acipta girmesini beklemiyoruz kediden biz giderken aceleden bazen kapalı unutuyoruz bende çalıştığım için onun sorumluluğunda yetişemiyorum anlamında yazdım yoksa kediden olağanüstü şeyler beklemiyoruz zaten

Bir şekilde vermeniz gerektigini düşünüyorum. Hem hayvanlar istenmedigini anliyor. Hem tuvaletini kaciriyormus, demekki fiziksel ihtiyaclari gormezden geliniyor. Yalniz sizden daha iyi bakabilecek bir aile olduguna eminseniz verin lütfen. 2 gun sonra yinr el degistirmesin hayvancik

Siz eve can degil oyuncak almışsınız, cins kedi almanızdan belli zaten.

Kedinin etrafa kaçırabileceği, mutfağa girebileceği, tüy dökebileceği sürpriz oldu dimi. Hiç de böyle yapmaz kediler hay Allah 😒 Halbuki sırf minderinde oturup onunla foto çekip paylaşmanız gerekiyordu.

Sırf çocuk istiyor diye hayvan sahiplenilmez. Sahiplenilecekse de çocuğa bu sorumluluk verilmeli.

Kedi tüy dökmüş vay be...

Madem bu kadar yoğundunuz kedinin tuvaletinin olduğu kapıyı kapalı unutacak kadar, çocuğunuzu bahane ederek hayvan sahiplenmeseydiniz keşke. Çocuğunuz da sizi bu kadar gaddar görerek sizi ileride tuvalette falan unutur mazallah, siz üzülürsünüz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X