- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi herdaimumutlu
- #21
Topa tutulcam ama bu emzirme olayını bukadar abartmayı asla anlayamıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef ben de sizi anlayamıyorumTopa tutulcam ama bu emzirme olayını bukadar abartmayı asla anlayamıyorum.
Ay 2 gün sürecek olsun razıyım vallahi ilk gün çook zor geldi.Doğururken artik karnimda olmayacaakk diye ağlıyordum şimdi de artik emmeyeceekk diye aglıyorumNe güzel baya baya emzirmişsiniz. Kızım bir yaşından küçüktü kesmek zorunda kaldım. Ilk iki gün boyunca baya " Kaderimde bu da mı vardııı?" şarkısı çalıyordu beynimin fonunda. Zamanla alıştık. Evet emzirmek çok güzel bir bağ ama çocuğunuz sizden kopmayacak.
Geçiyor geçiyor üzülmeyin demeyeceğim üzüleceksiniz tabi ama üzülme sürenizi kısa tutmaya bakın ki çocuğunuz daha az etkilensin.Ay 2 gün sürecek olsun razıyım vallahi ilk gün çook zor geldi.Doğururken artik karnimda olmayacaakk diye ağlıyordum şimdi de artik emmeyeceekk diye aglıyorum![]()
Evet ona hic çaktırmıyorum zaten günde milyon kez öpüp koklarım ilgimi hiç eksik etmem.Dediğim gibi o halinden memnun ben duygusala bagladim.Desteğiniz için çok teşekkür ederimGeçiyor geçiyor üzülmeyin demeyeceğim üzüleceksiniz tabi ama üzülme sürenizi kısa tutmaya bakın ki çocuğunuz daha az etkilensin.
Ben de 6'dan küçük, hastalık var emziremiyorsunuz sandım. Abartmayın bence. Okula gidene kadar emzirecek haliniz yoktu. Burada hiç emziremeyen anneler var biraz da onları düşünün. Bağınız koptuysa onların hiç mi olmadı?
doğru olan bu zatenHanımlar kızım 23 aylık ve son 1 haftadır azaltarak memeden kestim.Bugün hiç emzirmedim ve şuan bu satırları yazarken ağlıyorum.Ben çok zor evlat sahibi oldum ve annelik konusunda çoğu duyguyu uçlarda yaşıyorum.Kızım biraz mızmızlandi ama yine de çok iyi gidiyor fakat ben mahfoldum.Sanki aramızdaki o büyük bağ koptu.Bir daha onunla bu kadar yakın olmayacağım falan filan işteÇok büyük bir boşluğa düştüm.Vicdan azabı mı dersiniz özlemek mi Bu durum ne kadar sürecek?Benim minik alıştı bile ama ben alışamıyorum
![]()
Ben anliyorum sizi sanirim..Kizim 20 aylik. O kadar sacma sapan yerlerde meme istiyor ki. Ve okadar sacma sekilde meme yiyor ki.. biraktirmayi dusunuyorum. Ama en once ben buna hazir degilim...Hanımlar kızım 23 aylık ve son 1 haftadır azaltarak memeden kestim.Bugün hiç emzirmedim ve şuan bu satırları yazarken ağlıyorum.Ben çok zor evlat sahibi oldum ve annelik konusunda çoğu duyguyu uçlarda yaşıyorum.Kızım biraz mızmızlandi ama yine de çok iyi gidiyor fakat ben mahfoldum.Sanki aramızdaki o büyük bağ koptu.Bir daha onunla bu kadar yakın olmayacağım falan filan işteÇok büyük bir boşluğa düştüm.Vicdan azabı mı dersiniz özlemek mi Bu durum ne kadar sürecek?Benim minik alıştı bile ama ben alışamıyorum
![]()