Doğuma Hazırlık Kızımın adı deniz mi olsun duru mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın adı ne olsun?

• Deniz

OY: 11 52,4%
  • Duru

OY: 10 47,6%

• Ankete Katılan
    21

sunrice35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
8
10
3
Arkadaşlar daha önce duru derin ve ada arasında kalmış oylama yapmıştım oylamayı duru kazanmıştı. Şimdi doğuma üç ay kaldı ancak isme hala karar veremedik. Ben duru babası deniz diyor ikisi arasında kararsız kaldık. Duru deniz olunca da ikisi kulağa saçma geliyor. Bu ankette de yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Iki isimde cok guzel bende duru koymayı düşünmuştüm oyumu durudan yana kullandım

Deniz ismi benım ıcın özel... Deniz dedim kulaga da hos gelıyor Deniz bebek diye :) saglıkla gelsin.

Deniz dsha hoş. Duru ismi moda oldu yani kizinizla yasit birsuru duru olcak

Deniz ismi unisex ve cok fazla var sanki. İkisinden biri olacaksa Duru. Aslinda Duruya nazaran Adayi daha cok begdndim. Adada unisex isim olmasina ragmen.

Deniz bence yazdığınız dört isim arasında en güzeli söylenişi de çok güzel ..denizin unisex isim olması ve siyasi olayları çağrıştırması sebebiyle sevdiğim bir isim olsa da kendi çocuğuma hiç düşünmedim..o yüzden bu dörtlü den en uygunu kız için duru yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…