Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. kızım neredeyse gelecek ama hala kafam çok karışık kararsızlık çok kötü![]()
nolur oylamaya devammmm
Canim Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insAllah. Bence gokce ve defneden ziyade daha hos izimler var. Neden ikisi uzerinde takildin ?
Kuran-i Kerim de gecen hos isimlerden koyabilirsin. Isminin bir anlami olsun bence[/QUO
canım bu ismlere takıldım çünkü eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri gökçe diyor ben de alternatif defne düşündüm bütün isimleri araştırdım ancak bunlar aklımda kaldı. eğer önereceğin isimler varsa merakla bekliyorum
Canim esin eger gokce diyorsa gokce defneye gore daha guzel. 2 isim dusunmuyormusunuz ?
yok iki isim istemiyoruz tek ve anlaşılır bir isim olsun istiyoruz. valla isim koymak çok zormuş yardımlarınızla karar vericez inşallah
ben de erlk bebek bekliyorum ve senin gibi kara kara düşünüyorum. kızım olsaydı ELİF ya da DEFNE koyacaktım. bence Defne Gökçe'den daha güzel.belki etreafta daha çok var ama benim için çok olmasındansa kulağıma hoş gelmesi daha önemli. bu arada çift isim konusunda benim gibi düşünen birine rastladım çok şükür:))[/QUOTE
bizim de erkek olsaydı ismi hazırdı belki sana bi fikir olur biz eymen koymayı düşünüyorduk anlamı cennet kapılarından birinin adı. hem anlamı güzel hem çok yok
hadi kızlar yorumlarınızı bekliyorum oylamaya devamm:)[/QUOTE
arkadaşım ben Gökçe dedim gerçekten severim bu ismi..bizim kızımızın ismi Ece olacak eşim çoook istiyor bi sürü isim söylüyorum kabul etmiyor Ekin ismini istedim mesela Gökçe de bunlardan biriydi :) gerçi biz anlaşma yapmıştık erkek olsaydı ismi ben kız olursa o koyacaktı ama ben kız ismine de heveslendim :))
alternatif isim düşünürsen ekin,güz,cansın,cansu..bunlar da güzel
hadi kızlar yorumlarınızı bekliyorum oylamaya devamm:)[/QUOTE
arkadaşım ben Gökçe dedim gerçekten severim bu ismi..bizim kızımızın ismi Ece olacak eşim çoook istiyor bi sürü isim söylüyorum kabul etmiyor Ekin ismini istedim mesela Gökçe de bunlardan biriydi :) gerçi biz anlaşma yapmıştık erkek olsaydı ismi ben kız olursa o koyacaktı ama ben kız ismine de heveslendim :))
alternatif isim düşünürsen ekin,güz,cansın,cansu..bunlar da güzel
ece ismini ben de çok seviyorum ama biz de tam tersi eşim hiç istemedi