Doğuma Hazırlık Kızımın adında kararsız kaldım😞

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu isim kulagimi tirmaliyor adeta çok cirkin ya fikir sordugun icin soyluyorum.

Teşekkür ederim bilgileriniz için

bencede hifa güzel değil ama,siz zaten hifaya karar vermişsiniz. o yüzden sadece hifa koyun. nur benim ismimdede var bence gereksiz bi ekleme gibi duruyo. nur da tek başına güzel duruyo

Hifa ismi gayet güzel bende kızıma Hifa ismini verdim çok şükür iyi ki vermişim Rabbim adıyla yaşatsın inşallah

Beğenmiyorsaniz bile saygınız olsun hikayesini bilmediğiniz bir isme böyle salakça yorum yapman da tartışılır doğru kuran da geçen isimler nedense begenilmiyor demi

Bana göre kulaga hos gelmediğini belirttim kufur mu ettim hakaret mı ettim acaba? Size göre yorumum salakca ya suan ki sizin cevabınız da bana aptalca gelıyoo. Bi siz anlarsınız dinden öyle ya... Hifa Kur'an da geçmiyor (Kur'an'a sanki saygınız var da yazma şeklinize bakın).... Ayrıca Hifa kelime anlamı olarak özgür demektir birde sahabe bir kadının ismi. Bir peygamber değil yani sahabe dindar bir mumine ismini begenmeyebilirim isme odaklanın kelimeye yani bunda bir günah yok kendisine yada hıkayesine saygı duymadığım anlamına gelmiyor sahsına laf mı etmısım töbe tövbe fikir sormayın o zaman.

Hifa ismi gayet güzel bende kızıma Hifa ismini verdim çok şükür iyi ki vermişim Rabbim adıyla yaşatsın inşallah
O sizin tercihinizz.. Mesela ben hic begenmiyorum.. Kur'an'i Kerim'de gecip gecmemesi veya hikayesiyle alakali bir durum soz konusu olamaz. Nasil bir sığ dusunce icerisindesiniz..
Ayrica Peygamber Efendimiz Kur'an'dan koyun dememis.. Anlami guzel isim koyun demis ve bunun ne kdr onemli oldugunu da anlami kötü olan isimleri bizzat kendisinin degistirmesiyle gostermis..
Zeyneb ismini hic begenmem fakat Peygamber Efendimiz 'in en cok tavsiye ettigi isimlerden.. Saygisizlik mi yapmis oluyorum simdi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…