Doğuma Hazırlık kizimin adini maya koysam çok mu tuhaf kaçar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

azra53

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1.908
566
Kızlar nasipse bi kız bebek bekliyorum öncelikle adini öykü koyacaktık ama fikrim değişti doğum yaklaştıkça öykü itici gelmeye başladı ve biraz arıştırdıktan sonra maya komaya karar verdim ama sorun su ki cevremdeki kişiler duyunca hamur mayasimi diyorlar ama anlamı o değil neden baktım yaradılış öz iktidar para güç dışı deve gibi bir sürü anlamı var sizce nasıl aslında çevre coksa umrumda değil ama sizlerin görüşlerini almak istedim

Bence güzel bir isim.Çevreye takılma onlar sürekli yorum yaparlar zaten. Senin içine ne sinerse onu koy bence.

Benimde kızım olacak ve adını öykü koyacağız :) çevrenin ne dediğini boşver i
eşin ve sen beğendiyseniz kimseyi ilgilendirmez ki çok hoş bir isim maya bence kulağa çok hoş geliyor

Arkadaslar çok sagolun bencede güzel bir isim çevre tepkili karsilasada kulaklarimi tikiyacagim artik sizlerin dusuncelerini onemsiyorum teşekkürler yorumlar için

öncelikle önemli olan sizin beğenmeniz ama burada sormuşsunuz ben de fikrimi söylemek isterim
maya benim de hoşuma gitmeyen bir isim aklıma hemen hamur mayası ya da arı maya geliyor
masal, miray , defne , beste gibi hoş isimlerden koyabilirsiniz..
ya da maya da kararlıysanız yanına ileride de sıkıntı çekmemesi açısından dengeleyici bir isim koymanızı öneririm
zeynep , yağmur , deniz gibi..

Modern isimleri seven biri olarak ben de fikrimizi sorduğunuz için cevaplamak isterim, Maya bende de önce hamur mayasını sonra Arı Maya'yı çağrıştırıyo; kız çocuk ismi olarak ısınamıyorum. Yine kulağa güzel gelen ama direkt böyle çağrışımlar yapmayan başka modern isimlerden seçmenizi öneririm.

Son düzenleme:
Cocuguma asla disi deve anlamina gelen bir isim koymazdim :KK57:

Maya güzel bi isim ama en önemlisi içinize sinmiş olması eğer bu gectiyse içinizden çevreye aldanmayın bnde belis erva koyucam kızımın adını cevreye kalsa koydurmuolar ama takmıorum artık:KK49::KK69:

Maya güzel bi isim ama en önemlisi içinize sinmiş olması eğer bu gectiyse içinizden çevreye aldanmayın bnde belis erva koyucam kızımın adını cevreye kalsa koydurmuolar ama takmıorum artık:KK49::KK69:
Olumlu olumsuz bütün yorumlar için herkes sagolsun belis ervada güzel bi isim bende maya koymak ıstiyorum ama cevre tepkili karşılıyor bilmiyorum artik çok kararsızım bi türlü içime sinen isim bulamadım buldugumu ise çevreye tuhaf geliyor babasina kalsa ela koyacak ama ela da içime sinmedi bi türlü offff of

Canım bence de maya kulağa hoş geliyor tek sorun ilerde okulda dalga geçerlermiş?benim adım ela önceden hiç yoktu seviyordum ama şimdi her 5kızdan biri ela heralde
Olumlu olumsuz bütün yorumlar için herkes sagolsun belis ervada güzel bi isim bende maya koymak ıstiyorum ama cevre tepkili karşılıyor bilmiyorum artik çok kararsızım bi türlü içime sinen isim bulamadım buldugumu ise çevreye tuhaf geliyor babasina kalsa ela koyacak ama ela da içime sinmedi bi türlü offff of

X