Doğuma Hazırlık kızımın adını mira mı koysam...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bayan_balon

an itibariyle 63,5 1 Hazirana kadar hedef 60!
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
1.516
1.880
333
35
kızlar mira ismi çok güzel hoşuma gidiyo ama buaralar çok duydum eşimde mira olsun diyo sizce nasıl yanına ek bi isim ne olabilir?

kızlar mira ismi çok güzel hoşuma gidiyo ama buaralar çok duydum eşimde mira olsun diyo sizce nasıl yanına ek bi isim ne olabilir?

Mira ismi çok güzel bir isim diziden sonra gerçi baya ün yaptı fazlaca duyuldu ama sizin hoşunuza gidiyorsa tabi ki koyun sağlıkla kucağına almak nasip olur inş

Mira ismi çok güzel bir isim diziden sonra gerçi baya ün yaptı fazlaca duyuldu ama sizin hoşunuza gidiyorsa tabi ki koyun sağlıkla kucağına almak nasip olur inş

saol canım güzel isim ama dizide olduğu için pek içime sinmedi açıkçası ama çok hoş bi isim eşimde çok istiyo sanırım mira olcak ama yanına bi isim daha ne olabilir diye düşünyorum.:44:

oğlum olacak inşallah Nisanda:) Kızım olsaydı Mira koyacaktım :) çok güzel bir isim bence başka bir şey düşünme kafan karışır, o büyüyene kadar o dizi kalmaz

Mira tek başına güzel bir isim bence ama illaki ikinci bir isim istiyorsanız Mira Ela olabilir.

benimde kizimin adi mira 2 ay bitti 3 e grdik ama ben tv den duymadim calistigim icin tv ye baktigim yok internetten gorduk esimle onra dizide varmis

Bnm esimde illa zeynep die tutturdu anneannesinin ismi diye bnde zeynep mira dusunuyorum mira cok guzel ek isim arama bnce

Ek isim yerine ek harf önersem :)

Miray olsa mesela ?

Miray'ın anlamı ve tınısı çok daha güzel.

Ben Almira dusunuyorum henuz esimede söylemedim henuz ne diyecegini az cok biliyorum kulaga hos geliyor ve yeni bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…