kizimin arkadasi

iste az kaldi diye sabrediyorum.mumkun oldugunca uzak duruyorum.ben hic bu konulara girmiyorum kadinla.kendi cocuguda ole cok ileri bi cocukta degil benimkine mana bulacak kadar
İşte böyle yapıp kendini eksik hisset istiyor tek amacı bu. Bu şekilde ne kadar itici olduğunun farkında bile değil.

evet bencede.cunku kendisi ve cocugu bircok konuda eksik.kendide farkinda.hani elestirecek olsam benimde cok fazla elestirecek seylerim var aslinda
Tabiki vardır ama çocuk üstünden yarışa girmek saçma. Her çocuğun kapasitesi farklıdır. Çocuk gibi değil diyorsun ailesinin yetiştirme şekli ortada zaten. Kafana takma bile.

sabret olabildiğince uzak dur ve aman diyim yıl sonu ağzınızdan laf alıp hangi okula gideceğinizi sınıfınızı öğrenip peşinizden gelme potansiyelinde ağzınızı sıkı tutun gerekirse yalan konuşun

Ay uykulu uykulu güldüm :)))

komşunuz olduğu için görüşmek zorunda değilsiniz.
geri çekin kendinizi.
böylece bu yorumları da duymaz ve sinir olmazsınız.

yetişme tarzı olabilir.
bahsettiğiniz gibi bir çocuk ben de hatırlarım. doğrusu bana da çok tuhaf gelmişti.
yetişkinlerin dedikodusunu dinlemekten keyif alıyor ve yorumlar da yapıyordu üstelik.

çocuğunuzu sorgulamayın.
ayrıca o da onun deneyimi, bırakın kendisini ifade etmeyi öğrensin kızınız.
kendi çocuğunuzu komşu kadın bakış açısıyla değerlendirip yüklenmeniz ne kadar doğru?

uzak duruyorum mumkun oldugunca.bazen kiza bakiyorum yetiskin gibi oturup dinliyor yorum yapiyor.kizimada dikkat et onun yaninda davranislarina diyorum.cocuk bu anlamaz tabide.okadar cocugun gozu ustundeki.kantinden ne aldi tenefuste ne yapti.bukadara kadarda anlattigina gore takintili heralde

Zaten siz de farkındasınız hatanın sizde olduğunun. Kadın gelip kendi çocuğu ile sizinkini kıyaslıyor üstüne sizinkini yeriyor, siz dikkate almıyorum demişsiniz. En altta da kaşının ve kızının söylediklerinden etkilenip kendi çocuğunuza yüklediğinizi yazmışsınız ve daha kötüsü kadının küçük kızı için siz de şöyle böyle bilmem ne diye yazmışsınız. Aynı b.kun laciverti diye bir laf vardır. Sizin de kadından farklı bir yanınız yok bu durumda ama sizin tek sıkıntınız pasif karakterde olmanız. Kadın dominant ezip geçiyor. Kızını da maşallah kendi gibi yetiştiriyor. Siz de pasif kalarak kızınıza yüklenerek kadına destek veriyorsunuz. Kendinize gelin kadın ile kızı zaten sizin ufaklıga takmışlar kafayı daha kızıma takmasinlar diye ne kadar pasif kalabilirsiniz.

uzak tutuyorum.ben uzak durdukca bole yapiyolar ona sasiriyorum.beraber oldugumux ortamlardada goxlemliyorum.kizin gozu surekli kizimda.

Önce savun kendini ve kızını sonra mesafe koy. Uzak durun dedikleri kaçın demek değil. Size kendi öz kızınızı nasıl kotuluyebilirler. Biraz diş, gösterin kadına. Senin kız sürekli benimkini takip ediyor biraz haset kiskanclik var galiba diyin. Ama çocuk haklı sen sürekli kıyaslama halindesin ondan böyle oluyor diyin. Sonra da kocam sizin için onlar bizim seviyemiz de insanlar değil dedi seninle görüşmemı istemiyor diyin. Bu adam böyle çok insan seçer lütfen yanlış anlama ama kızını da tembihle benimkine yanaşmayan diyin. İşte bir şeyler söyleyin.

Iyi de sizin kiziniz da size anlatiyormus. Kucucuk cocuk icin sizin de soylediginiz seyler normal degil. Dordunuz bir araya gelip doktora gitmelisiniz

ay yok bazı çocuklar çocuk gibi değiller. eşimin bir yeğeni var kızı gördükçe sinirim bozluyor. yani 5 yaşından beri muhabbetleri hareketleri resmen çocuktan soğutur adamı. ben çocuk delisi biriyim. insanlar bir yerde otururken ben çocuklarla otururum , hatta çocuk akıllı falan da derler ama napim temiz saf geliyorlar. ama bu kız çok farklı yani. sırf onun adı yüzünden aynı isimdeki çocukları bile sevemez oldum.

yuh diyorum o kadına kızını tuvalete gönderip bak bakalım fiyonk35 in kızı küçük mü büyük mü yapmış demediği eksik kalmış

Okulda olanları anlatmasında sıkıntı yok ki

Yalan söylemiyorsa sadece anlatıyorsa ne güzel

Bir de belki herkesi anlatıyor da annesi seninkini sana anlatıyor

Oğlum anlatır bir de onların sınıftan bir kız

İkisi de böyle oldu diyorsa tüm anneler inanır mesela

Bazı çocukların çevreye yönelik algısı açıktır bazıları sadece kendi işine bakar ya da bilir ama anlatmaz

Annesi sizinkini kötüleyince kızınıza sarmak yerine siz de övün yanlışı varsa düzeltin

okuldakileri degil sadece mahalledekileri bilr anlatiyor.oyuzden cok oynamaya fln salmiyorum.bende dediginiz gibi yapiyorum ovuyorum hep kizimi.

al bendende okadar.hatta bi ortak arkadasimizda demisti ne o ole cocuk co uk gibi olmali diye

Ben ilk okuldayken de vardı böyle bir arkadaşımız her şeyi annesine yetiştirirdi. Annesi de annelerimize Bütün sınıf kıza cephe almıştık kimse oynamıyordu. Tek başına kalmıştı koskoca okuldaİspikçiliğin sonu budur

Sizde konuşun madem niye bu kadar cocugunuzu bu kadinin agzina sakiz ettiriyorsunuz ki..Mesafeli olmak şart ama bu tarz insanlar o mesafeyi de gormemezlikten gelip diyeceklerini söyleyip gecerler bir kenara o yüzden sizde lafı agzina tıkayın gitsin.Cocugunuz basariliymis yasina da uygun davraniyormuş cocuk ne yapsın daha.neyse siz bu kadinla olan mevzuyu cocugunuza yansitmayin bence,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…