- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
İşte böyle yapıp kendini eksik hisset istiyor tek amacı bu. Bu şekilde ne kadar itici olduğunun farkında bile değil.iste az kaldi diye sabrediyorum.mumkun oldugunca uzak duruyorum.ben hic bu konulara girmiyorum kadinla.kendi cocuguda ole cok ileri bi cocukta degil benimkine mana bulacak kadar
evet bencede.cunku kendisi ve cocugu bircok konuda eksik.kendide farkinda.hani elestirecek olsam benimde cok fazla elestirecek seylerim var aslindaİşte böyle yapıp kendini eksik hisset istiyor tek amacı bu. Bu şekilde ne kadar itici olduğunun farkında bile değil.
Tabiki vardır ama çocuk üstünden yarışa girmek saçma. Her çocuğun kapasitesi farklıdır. Çocuk gibi değil diyorsun ailesinin yetiştirme şekli ortada zaten. Kafana takma bile.evet bencede.cunku kendisi ve cocugu bircok konuda eksik.kendide farkinda.hani elestirecek olsam benimde cok fazla elestirecek seylerim var aslinda
Ay uykulu uykulu güldüm :)))sabret olabildiğince uzak dur ve aman diyim yıl sonu ağzınızdan laf alıp hangi okula gideceğinizi sınıfınızı öğrenip peşinizden gelme potansiyelinde ağzınızı sıkı tutun gerekirse yalan konuşun
gülmeAy uykulu uykulu güldüm :)))
Yaparlar bi an düşündüm zaten öyle bi olasılığı ondan güldüm :)gülmeçok ciddiyim yapar bunlar biliyorum çünkü adam ondan tatmin oluyor
uzak duruyorum mumkun oldugunca.bazen kiza bakiyorum yetiskin gibi oturup dinliyor yorum yapiyor.kizimada dikkat et onun yaninda davranislarina diyorum.cocuk bu anlamaz tabide.okadar cocugun gozu ustundeki.kantinden ne aldi tenefuste ne yapti.bukadara kadarda anlattigina gore takintili heraldekomşunuz olduğu için görüşmek zorunda değilsiniz.
geri çekin kendinizi.
böylece bu yorumları da duymaz ve sinir olmazsınız.
yetişme tarzı olabilir.
bahsettiğiniz gibi bir çocuk ben de hatırlarım. doğrusu bana da çok tuhaf gelmişti.
yetişkinlerin dedikodusunu dinlemekten keyif alıyor ve yorumlar da yapıyordu üstelik.
çocuğunuzu sorgulamayın.
ayrıca o da onun deneyimi, bırakın kendisini ifade etmeyi öğrensin kızınız.
kendi çocuğunuzu komşu kadın bakış açısıyla değerlendirip yüklenmeniz ne kadar doğru?
uzak tutuyorum.ben uzak durdukca bole yapiyolar ona sasiriyorum.beraber oldugumux ortamlardada goxlemliyorum.kizin gozu surekli kizimda.
Iyi de sizin kiziniz da size anlatiyormus. Kucucuk cocuk icin sizin de soylediginiz seyler normal degil. Dordunuz bir araya gelip doktora gitmelisiniz
yuh diyorum o kadına kızını tuvalete gönderip bak bakalım fiyonk35 in kızı küçük mü büyük mü yapmış demediği eksik kalmışuzak duruyorum mumkun oldugunca.bazen kiza bakiyorum yetiskin gibi oturup dinliyor yorum yapiyor.kizimada dikkat et onun yaninda davranislarina diyorum.cocuk bu anlamaz tabide.okadar cocugun gozu ustundeki.kantinden ne aldi tenefuste ne yapti.bukadara kadarda anlattigina gore takintili heralde
iste az kaldi diye sabrediyorum.mumkun oldugunca uzak duruyorum.ben hic bu konulara girmiyorum kadinla.kendi cocuguda ole cok ileri bi cocukta degil benimkine mana bulacak kadar
kiyaslamiyorum sadece kendi cocugundada cok eksiler var diyorumSen de hala kiyasliyorsun.
okuldakileri degil sadece mahalledekileri bilr anlatiyor.oyuzden cok oynamaya fln salmiyorum.bende dediginiz gibi yapiyorum ovuyorum hep kizimi.Okulda olanları anlatmasında sıkıntı yok ki
Yalan söylemiyorsa sadece anlatıyorsa ne güzel
Bir de belki herkesi anlatıyor da annesi seninkini sana anlatıyor
Oğlum anlatır bir de onların sınıftan bir kız
İkisi de böyle oldu diyorsa tüm anneler inanır mesela
Bazı çocukların çevreye yönelik algısı açıktır bazıları sadece kendi işine bakar ya da bilir ama anlatmaz
Annesi sizinkini kötüleyince kızınıza sarmak yerine siz de övün yanlışı varsa düzeltin
al bendende okadar.hatta bi ortak arkadasimizda demisti ne o ole cocuk co uk gibi olmali diyeay yok bazı çocuklar çocuk gibi değiller. eşimin bir yeğeni var kızı gördükçe sinirim bozluyor. yani 5 yaşından beri muhabbetleri hareketleri resmen çocuktan soğutur adamı. ben çocuk delisi biriyim. insanlar bir yerde otururken ben çocuklarla otururum , hatta çocuk akıllı falan da derler ama napim temiz saf geliyorlar. ama bu kız çok farklı yani. sırf onun adı yüzünden aynı isimdeki çocukları bile sevemez oldum.
Ben ilk okuldayken de vardı böyle bir arkadaşımız her şeyi annesine yetiştirirdi. Annesi de annelerimizemerhaba arkadaslar.ilkokul dorde giden kizim var.komsumun kiziyla ayni siniftalar.sorun su cocuk olmasina ragmen kiz kizimin okulda her yaptigi hareketi butun sinav sonuclarini herseyi takip edip annesine soyluyor.surekli anali kizli kizimi elestirir vaziyette x okulda soyle yapmis x okulda boyle yapmis.x su puani almis.hic cocuk gibi degil.kendide kizimdan ustun bi cocuk degil.okulda samimi arkadasi yok.kizimin anlattigina gore surekli okulda kusup oyunlarini bozuyormus.kaprisli bi cocuk.ama anneside oyle bir anlatiyorki kendi cocugu pirlanta benimki bes para etmez.dikkate almiyorum hadi komsuyuz hadi kiz okulda zit bellemesin kizimin huzurunu kacirmasin diye.biliyorumda cocuguma rahat vermez.kocakari gibi birsey.cocuk gibi oyun oynamaz.kadinlarin adasinda laf dinleyip durur.surekli gozleri kizimin uzerinde.mumkun oldugunca az gorusmeye calisiyorum.cok rahatsiz oluyorum.gecen yil kizim hep oduller kazandi okulda.bu kiz hicbirsey kazanmadi.ama anneside surekli benimki daha basarili ayaklarinda.yaa bunlar cocuk hepsi bir olmaz.kizim etute gidiyor yok faydasi gelmiyor ne gerek var surekli boyleler.bu sefer bende sinir oluyorum cocuga yukleniyorum.oofff offf cok sinir oluyorum sizlerle paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?