kiskandigini dusunuyorum.kizima aldigim oyuncaga kadar laf etmeleri tuhaf.yok onjnki istemezmis anlayisliymis.anlayisliysada kendine degilsede kendine.ben sadece dillendirmesine kiziyorum.onun cocuguda benim tarzim bi cocuk degil ama her firsatta dillendirmiyorumÖyle miymiş gerçekten
İlk yorumumda da onu yazdım
Yalan mı söylüyor abartıyor mu
Kızınızı kıskanıp onu mu anlatıyor
Öğretmen X i çağırdı soru çöz dedi çözemedi diye anlattı ise bu doğru ise çocuk neden anlatmasın
Ya da geçen oğlumun arkadaşı okula telefon özellikli saatle gelmiş bir grup çocuğun üstüne atlamış karıştırmış saati öğretmen getirilmez demiş anlatmasın mı çocuk okuldaki böyle büyük olayı
Ya da öğretmem herkese sıra ile okunurken X hep kitaba bakıyormuş ama öğretmen sen devam et deyince takip etmiyormuş
Çocuk bunu anlatınca arkadaşını kötülemiyor ki o gün ona değişik gelen durumu paylaşıyor sadece
Annesi gelip seninki yine okuyamamış ha ha derse garip de kızım anlattı böyle böyle olmuş öğretmen seninle paylaştı mı bir sıkıntı mı oldu sınıfta bir şeye mi kızdı acaba da dikkati dağılıyor derse bu da normal olur
Siz kadına cevabı verin ama kızınızı ondan uzak dur diye tembihlemeyin bence
haa iste bunu anlatmaya calisiyorum bu yasta bu nearmut dibine düşer kadın dangozda kızı da öyle yetiştiriyor bir de...
siz görüşmeyin kesin direk hiç uzatmadan kızınızıda tembihleyin görüşmesin onunda ...
daha bu yaşta sidik yarışı nedir yaa
kiskandigini dusunuyorum.kizima aldigim oyuncaga kadar laf etmeleri tuhaf.yok onjnki istemezmis anlayisliymis.anlayisliysada kendine degilsede kendine.ben sadece dillendirmesine kiziyorum.onun cocuguda benim tarzim bi cocuk degil ama her firsatta dillendirmiyorum
Valla şimdi ki çocuklar da değişik. Ben kendimi sorguladım yazınızdan sonra hiç anneme gelip bisey anlatmazdım.demek istedigim gecen yil hep dereceye girdi ama ben kalkipta ona bunu hicbir zaman demedim onu anlatmaya calisiyorum.eger onjnki girseydi cok daha farkli olurdu.cocuktur bu herkes ayni olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?