Kızımın arkadaşları

Gondermeyin,zaten ayni yas grubu degiller. Yaz tatillerinde cocuklarin spora,tiyatro kurslarina vs gonderilmesinden yanayim. Evde durdugu sureyi azaltirsaniz rahat edersiniz,cocuk da sosyallesir. Mahalle arasinda oynama mi kaldi zaten ortalik manyak dolu

Arkadaşlar merhaba bi konuda fikrinizi almak istiyorum 8 yaşında bi kızım var malum yaz tatili oynamak istiyor dışarda yalnız oynayacağı arkadaş grubu 13-14 yaş grubu ve ahlak olarak beğendiğim çocuklar değil ama kızıma da kıyamıyorum göndermemek haksızlık gibi geliyor siz olsanız müsade eder miydiniz ?Ben çocukluğunu yaşasın derken çok mu abartıyorum ?aynı yaşlarda çocuğu olan anneler neler yapıyorsunuz?

o yaşlar için 5-6 yaş farkı biraz fazla. sonuçta 8 yaşındaki çocuk hala saf temiz ama 13-14 yaşındaki çocuklar artık bir çok şeyi öğrenmiş hatta kendi aralarında konuşuyor oluyor. yaşları gereği meraklı oluyorlar. gençlerin 18 yaşını geçene kadar kendi akranları dışında özellikle daha büyük çocuklarla oynamaları bana biraz sıkıntılı geliyor.
yaz aylarında evde oyalanamıyorsa kendi yaşıtlarının bulunduğu yaz okullarına göndermenizi öneririm.

Ahlâk olarak beğenmediğim çocuklarla oynamasına izin vermezdim
Ayrıca yaş farkıda fazla o şekilde de doğru bulmuyorum.
Cevrenizde komşu aile okuldan arkadaş yoksa spor faaliyetlerine gönderin.. boş bırakmayın.

Back
X